ANDREJ PLENKOVIĆ O VICI MIHANOVIĆU: “On je izvanredno rješenje za Split u narednom periodu”

[FOTO + VIDEO] Novinari su Plenkovića pitali što misli o novoj koaliciji splitskog HDZ-a sa strankom Željka Keruma. Evo što je odgovorio


Andrej Plenković

U splitskoj Gradskoj luci danas su službeno krenuli radovi rekonstrukcije i dogradnje Obale kneza Domagoja I i II.


Svečanom otvaranju radova nazočili su premijer Vlade RH Andrej Plenković, splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara, župan SD županije Blaženko Boban, ravnatelj Lučke uprave Split Vice Mihanović, ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Oleg Butković te još nekoliko ministara iz Vlade RH.

KREĆE REKONSTRUKCIJA SPLITSKE GRADSKE LUKE Radovi će trajati devet mjeseci: Evo svih detalja!

SVEČANO ZAPOČELI RADOVI U SPLITSKOJ LUCI Plenković: “Split zaslužuje da ova obala bude njemu na ponos”Kada su Andreja Plenkovića novinari pitali je li ovaj projekt dio predizborne kampanje, on je kazao da je ovo jedan projekt koji se dugo pripremao te koji u ovim trenutcima dolazi u fazu početka radova.

– Ugovori zbog kojih sada radovi kreću su takvi i potpisani su početkom prosinca. Znači nije došlo do kašnjenja radova. Svi bi trebali pozdraviti ovako brzu realizaciju projekta koji je od izuzetne važnosti za Split, Splićane i otočane – odgovorio je premijer.Je li ovo promocija HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika Grada Splita Vice Mihanovića?

Vice Mihanović je čovjek koji je poznat u Splitu. On predstavlja izvanredno rješenje za Split u narednom periodu – odgovorio je Mihanović.

Ima li kandidat Mihanović vaš ‘blagoslov’ za još jednu koaliciju sa strankom Željka Keruma?

– Naš kandidat i HDZ idu u novu pobjedu. Što će biti nakon izbora to ćemo još vidjeti – odgovorio je novinaru Andrej Plenković.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
9
Haha
5
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
1
Grrr
3
Molim?
5

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime