Prošle subote Split je postao bogatiji za još jedno središte aktivnog života. U Mall of Split shopping centru okupila su se sva prominentna lica fitness industrije kako bi podržali otvaranje nove, 15. po redu, Polleo Sport poslovnice.

Otvorenju je prethodio event povodom tradicionalnog rušenja Zida loših navika koje označava službeno otvorenje novog doma aktivnog života. Lošim navikama uvijek se suprotstavlja sportska legenda pa je tu čast nakon Željka Mavrovića, prve momčadi Hajduka, zlatnih rukometaša te hokejaša Medveščaka imala mlada nada hrvatske gimnastike – Ana Đerek.

– Jako sam sretna što sam imala čast srušiti Zid loših navika. Sport u mom životu stvarno ima veliku ulogu i nadam se da svojim primjerom mogu inspirirati i motivirati. A ovakav događaj je sigurno svima motivacija za aktivniji i zdraviji način života – izjavila je Ana koja je ujedno postala i prva sportašica koja se suprotstavila zloglasnom zidu.

Na eventu su nastupile plesne skupine Vruća čokolada i TSM studio, poznati akrobati i jedni od sudaca u emisiji Fittest family – slovenski duo F&B te finalisti Supertalenta i pobjednici Fittest family, vladari ulice – braća Švec. Uz glasno bodrenje publike i voditelja Ivana Baranovića te zvuke Queenova “We will rock you” Ana Đerek je premetima srušila Zid loših navika i upisala u povijest još jedno veliko otvorenje Polleo Sport poslovnice.

Polleo Sport okuplja mlade ljude iz svijeta fitnessa koji svojim primjerom inspiriraju ljude da budu najbolja verzija sebe pa su tako eventu prisustvovali poznati influenceri, fitness treneri i profesionalni sportaši kao što su Martina Boss, Dominik Etlinger, Mario Gabud “Gabudizator”, Drago Pezić, Mia Pojatina, Cindy Šoštarić, Sonja Dvornik i mnogi drugi.

– Veselim se svakom otvorenju nove poslovnice jer znam da Polleo ekipa uvijek pripremi show. Ovo je sve, samo ne tipično otvorenje poslovnice. Sve što se radi u lavovskom teamu uvijek mora biti ludo i drugačije. Upravo to je razlog zašto sam već treću godinu ponosan član ove sportske obitelji – izjavila je Martina Boss, najpoznatija hrvatska fitness influencerica.

Posjetitelji su, osim u popustima i atraktivnim akcijama, mogli uživati u degustacijama proteinskih proizvoda, nagradnim igrama te druženju s Polleo Sport ambasadorima tako da je ova jesenska subota bila posvećena uživanju u aktivnom načinu života.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime