ALMAsavjetuje: Smeđa je nova crna! Evo koja nijansa briše bore i skida godine s lica

Kad je o temeljnim bojama riječ crnu s trona skida smeđa koja postaje ultimativna boja za sve temeljne odjevne predmete - hlače, haljine, suknje, balonereNakon modne godine u kojoj je dominiralo srebro, u modni fokus ulazi zlato koje je kao metal ‘zaslužno’ i za pojavu novih boja ove sezone. Kad je o temeljnim bojama riječ crnu s trona skida smeđa koja postaje ultimativna boja za sve temeljne odjevne predmete (hlače, haljine, suknje, balonere).

Koja je to nijansa smeđe? U modnom je svijetu nazivaju i zlatno smeđa- na prvi pogled to je boja karamele koja donosi zlatni odsjaj, kojeg ćete najbolje primijetiti prislonite li na smeđi odjevni predmete neki komad zlatnog nakita. Upravo ona, na nevjerojatan način vraća svježinu  licu brišući bore. Razlog je taj što ova boja magično izvlači podton kože, u boji je pjegica ako ih imate i odlično naglašava preplanulost lica.


Što je toliko magično u ovoj boji i kako je kombinirati?

  • Smeđe zlatna ulazi u spektar toplih boja koje predstavljaju kontrast sivilu koje nas okružuje. ‘Ispranoj’ boji puti, umoru, ali i činjenici da nam je malo sunca tijekom zime.
  • Odaberete li ovu boju za svoj total look, odabrali ste nešto jaaako šik. Ublažiti ovu boju možete s crnim modnim detaljima, a pojačati je uz smeđe.
  • Kad je o boji starog zlata riječ pazite da birate odjevne predmete kojima ćete prekriti dio tijela koji želite naglasiti. Ona, kako god privlači pažnju.
  • Želite li izgledati vitkije nosite smeđe-zlatnu monokromatski. Uz još jedan modni trik- mat tkaninu stavite za dio tijela kojeg želite optički suziti, a sjajnu na ono to želite naglasiti.
  • Ukoliko nosite modne detalje po principu uložite u jedan komad cipela ili torbi i gledate da vam pristaje uz sve što nosite, ova nijansa smeđe je idealna za topliji dio godine!

Gdje kupiti komade u ovoj boji? Zavirili smo u Reserved kolekciju i pronašli prekrasan izbor svih nijansi ove boje.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
2
Hagić
1
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime