ALMAsavjetuje: “Pederuše” su zavladale modnom scenom – Evo kako ih uvrstiti u ženske outfite!

Proljeće 2021. biti će u znaku malih torbica koje se nalaze na remenu kojeg stavljamo oko struka


Protekla, 2020. ta po mnogočemu je bila drugačija godina. Kad je o modi riječ, kao da je nestala, a na njezino je mjesto zasjela komocija. Ona koja je u fokus stavila trenirke, tajice i tunike ali i tenisice i torbice koje pružaju užitak slobodnih ruku. Novo modno desetljeće, ipak pruža modi priliku za veliki come back, a ona to čini na provjereno dobar način. Novi krojevi, novi spojevi, boje i uzorci ali i stari modni detalji koji su obilježili i sam kraj 20.stoljeća.

Proljeće 2021. bit će u znaku malih torbica koje se nalaze na remenu kojeg stavljamo oko struka. U slengu se nazivaju pederušama, nekad su bile sinonim za malu mušku torbicu, a nedavno su upravo one prešle iz muških outfita u ženske.  Novi modeli već čekaju u kolekciji modnog brenda Mohito.

Kako nositi pederuše ovog proljeća?  Evo mojih savjeta!

  • Koliko velika treba biti torbica? Kako bi bila u skladu s tijelom ova torbica treba zauzimati najviše 1/3 ukupne širine linije bokova ukoliko je nosite oko struka.
  • Kad je o ovoj torbici riječ, ponašajte se prema njoj kao da nosite remen s detaljem, što znači da je možete nositi kao detalj na haljinama, tunikama, hlačama, suknjama. Pazite da je torbica uvijek na dijelu između sredine pupka i zdjelične kosti kako vam ne bi optički dodala volumen u najkritičnijem dijelu tijela.
  • Imate li manja prsa, nosite je poput poštarske torbice- tako prebacite remen, a torbicu stavite na sredinu gornjeg dijela tijela. Ovaj detalj može zamijeniti neki drugi nakit.
  • Uklopite je uvijek u outfit i prilagodite je stilu obuće koju nosite. I za ovu torbu vrijede ista pravila kao i kod najklasičnijih kožnih torbi- ista boja cipele+torbica ili isti stil ova dva ključna modna detalja.
  • Pazite na izgled torbice! Ovakva mala rješenja najčepće imaju džepove na prednjoj strani. Oni su funkcionalni ali pazite da ne pretjerate- naime ako previše napunite ovakav model torbice ona će se deformirati ne postižući onaj željeni efekt.
Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
1
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
1
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime