Društvo prijatelja Hajduka Obrovac vas poziva u subotu, 8. veljače 2020., na tradicionalnu proslavu 5. rođendana DPH Obrovac i 109. Hajdukovog rođendana te akciju učlanjivanja.

Program ovog malog DPH jubileja započinje u 14 sati na školskom igralištu obrovačkim malonogometnim retro derbijem – „Strana protiv strane.“

Tradicionalni karusel planiran je u 16:45 sati iznad Obrovca (Njivice) te nakon toga zajedničko gledanje utakmice Hajduk – Lokomotiva u Prostorijama DPH Obrovac.

Gradska rasvjeta, u ovom slučaju bakljada i vatromet startaju u 19:50 sati, a nakon toga kreće fešta u Gradskoj kavani do ranih jutarnjih sati koju kao i uvijek prati moto:

„IST, PIT, HAJDUK SPLIT“.

Nakon bakljade kreće velika akcija učlanjivanja u Hajduk te će svi učlanjeni u 2020. godini preko baze DPH Obrovac sudjelovati u nagradnoj igri u kojoj vas očekuju bogate hajdučke nagrade, između ostalog i glavna nagrada – Hajdukov dres.

Važno je napomenuti da mobilni tim Odjela za članstvo dolazi iz Splita te će svi učlanjeni svoju iskaznicu dobiti odmah na licu mjesta.

Svi koji žele sudjelovati u projektu otkupa dionica „Za sva vrimena“ imat će priliku otvoriti mjesečnu donaciju i osigurati svoje ime u tematskom parku na Poljudu.

– Dođite u naš grad, pojedite, popijte, uživajte i sudjelujte u bakljadi, učlanite se, donirajte za otkup dionica Hajduka jer OBROVAC CILI ZA HAJDUKA ŽIVI, poručili su.

Svima nam je rođendan!Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime