Air France uspostavlja nove letove za Dubrovnik u ljetnoj sezoni

Uspostavom sezonskih letova, otvara se mogućnost putovanja prema Parizu, a zatim i prema drugim svjetskim odredištima

Nakon uspostave ljetnih linija KLM-ovih zrakoplova za Split, i Air France se
uključio u otvaranje novih ljetnih zrakoplovnih ruta. Za 2018. godinu su pripremili letove s
aerodroma Charles de Gaulle za Bari u Italiji, Cagliari na Siciliji, Ibizi u Španjolskoj i Perpignan u Francuskoj.


No, nama najvažnija je svakako odluka ove aviokompanije kojom su uspostavili nove letove u ljetnoj sezoni i za Dubrovnik – biser Jadrana, grad jedinstvene kulturne i političke povijesti, dio UNESCO-ovog popisa svjetske baštine od 1979. godine.

Uspostavom sezonskih letova Air Francea, i za domaće turiste i putnike se otvara mogućnost putovanja zrakoplovima Air Francea prema Parizu, a zatim i prema drugim svjetskim odredištima. Air Franceovi zrakoplovi će letjeti od 19. lipnja do 1. rujna 2018. i to 2 puta tjedno sa zrakoplovima tipa Airbus A319.

NOVE LJETNE DESTINACIJE AIR FRANCEA IZVAN HRVATSKE

  • Za Bari, glavni grad regije Apulija u Italiji , Air France nudi 5 tjednih letova zrakoplovima Airbus A320 i Airbus A319 od 18.6.2018.-2.11.2018. U starom središtu grada možete uživati ili pješice ili biciklom, a grad svoje posjetioce oduševljava poviješću, srednjovjekovnim zidinama i romantičnim šetnjama.
  • Cagliari, glavni i najveći grad otoka Sardinije, talijanske autonomne regije nudi dnevne letove zrakoplovima Embraer 190 od 16.6. do 2.11.2018. Cagliari je specifičan po tome što se prostire na nekoliko okolnih brda, a središte grada je smješteno na najvišem brdu. Okružen je bogatom florom i faunom što ga čini interesantnim turistima.
  • Ibiza u Španjolskoj, poznata po ludim noćnim provodima, ali i bogatoj ponudi kulturnih i zabavnih sadržaja, dostupna je 3 puta tjedno zrakoplovima Airbus A319 od 18.6.-2.11.2018. Uživajte na pješčanim plažama i aktivnom odmoru.
  • Ako ste se zaželjeli alternativne destinacije za Mediteran onda je Perpignan u Francuskoj vaša destinacija. U ovaj grad smješten između mediteranskog mora i planine Corbières možete doći jednim od 5 tjednih letova HOP!-a, zrakoplovom Embraer 190 u razdoblju od 16.6.2018. – 2.11.2018. Možda niste znali, ali ovo je bivši glavni grad Kraljevine Mallorca, a utjecaj španjolske kulture se i danas može vidjeti na građevinama iz tog razdoblja.
  • Osim ovih 5 novih destinacija, Air France je ponudio i druge sezonske destinacije od kojih je zasigurno najzanimljiviji let Zagreb – Pariz – Beirut. 

Više informacija na klm.hr.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0