Naši najpopularniji dalmatinski tenori, Vladimir Garić, Đani Stipaničev, Marko Pecotić i Filip Hozjak rade punom parom! Ovaj put u zimskom akvarelu u Splitu 23.12. pripremaju pravu glazbenu čaroliju za sve ljubitelje kvalitetne glazbe i najavljuju još jedno iznenađenje za kraj godine!

Nakon niza rasprodanih koncerata u prestižnim koncertnim dvoranama širom Hrvatske, 4 tenora najavljuju još jedan veliki koncertni spektakl ovaj put za splitsku publiku u zimskom akvarelu 23. prosinca u 20.30h!

Nakon velikog koncerta u Areni Stožice gdje su oduševili sve prisutne, u nešto manje od mjesec dana odradili su tri koncerta. Nastupili su u Dubrovniku, u koncertnoj dvorani Lisinski i u Kostreni, u Nedelišću 16. prosinca i sada pripremaju Advent u Splitu 23. prosinca.

Svoj glazbeni put 4 tenora započeli su svojim prvim nastupom 2016. godine kada su bili gosti klapama u Lisinskom. Na tom koncertu oduševili su publiku koja ih je ispratila stajaćim ovacijama i od tada ih vjerno prati u njihovom glazbenom usponu. Uslijedio je niz rasprodanih koncerata gdje god su se pojavili, a vrhunac karijere su nastupi u Zagrebu u “Ciboni” sa revijskim orkestrom Zagrebačke filharmonije i koncert u Ljubljani u Areni Stožice s kojim su zablistali u Sloveniji.

Nakon što se njihov član Marko Škugor odlučio posvetiti samostalnoj karijeri, novi član ovog fantastičnog sastava je Filip Hozjak. Njegov je izniman glas tenora prepoznat kao vrlo rijedak još u srednjoj glazbenoj školi, a zasigurno najveće otkriće bio je upravo članovima 4 tenora.

Svoj talent usavršavao je u Glazbenoj školi Varaždin, na studiju pjevanja Sveučilišta za glazbu i primijenjenu umjetnost u Grazu, što je kasnije upotpunio i znanjem steknutim na Umjetničkoj akademiji u Osijeku.

Nakon njihovog velikog hita Grande amore” Sve je tvoje” u pripremama je nova pjesma u izdanju Scardone s kojom će se predstaviti glazbenom svijetu u ovom novom sastavu. 

Nakon ovih velikih zimskih glazbenih događaja, slijedi veliki koncert za Valentinovo 14.2. u Cankarjevom domu u Ljubljani. Jedva čekamo vidjeti što će nam u 2019. godini donijeti ova fantastična četvorka!Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime