4 KAFIĆA Tropic prvi finalist ovogodišnjeg turnira

Tropic s po dva gola Tomasova i Livaje u finale

Prvi polufinalni susret Memorijalnog turnira “Dino Petrinović – 4 kafića”, odigrao se između Tropica i Tempere. Obe ekipe su okupile jaka imena hrvatskog velikog i malog nogometa, pa su tako za Temperu nastupali Letica, Maloča, Šunjić, Musa, Bubalo, Kovačević, Bencun, Tomičić, Vukušić i drugi. Tropic je ekipu složio od jakih imena malog nogometa kao što su Božinović i Marinović te imena velikog nogometa Biliškov, Kukoč, Tomasov, Cipetić, Tomić, a vodio ih je izbornik Zlatko Dalić, koji je dočekan velikim pljeskom pred oko 3 500 gledatelja.


Tropic je poveo golom Tomasova, koji je prekrasnom minijaturom i sombrerom izbacio obranu Tempere i lagano plasirao loptu iza leđa Letice. Šest minuta prije kraja prvog dijela Livaja zabija za 2:0 na asistenciju Tomasova. Četiri minute prije kraja prvog poluvremena Tempera se vraća u igru prekrasnim golom Franka Kovačevića tik pod gredu.

Tropic do svog trećeg gola dolazi na polovici drugog poluvremena kombinacijom Tomasov-Livaja za drugi gol Livaje. Četvrti gol Tropica zabija Marin Tomasov 8 minuta prije kraja i praktički osigurava prolaz u finale. Na pet i pol minuta prije kraja Tempera smanjuje na 4:2.

Tropic je tako nakon pobjede 4:2 prvi finalist, a drugi finalist će se znati nakon utakmice Kauri-Camel.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0