2. Dječji open stage: U organizaciji udruge HRAM otvorena večer performansa

Ovo je bila posljednja u nizu ovogodišnjih manifestacija udruge Kulturna alternativa mladih Hram


U nedjelju 22.12.2019. je u organizaciji Kulturne alternative mladih – HRAM  u Amfiteatru Doma mladih pred 100-injak posjetitelja održan 2. po redu Dječji open stage.   Za sve koji prate dugogodišnji rad udruge Kam-Hram, Dječji open stage je poznat pod starim nazivom Dječji cabaret, a radi se o manifestaciji u kojoj ovog puta mali umjetnici do 16 godina starosti prezentiraju svoje kreativno stvaralaštvo iz područja različitih izvedbenih umjetnosti s naglaskom na suvremeni cirkus, u formi trajanja do 10 minuta.  Ovaj put je svoje točke izvelo 14 malih performera, između ostalog i polaznice cirkusa za djecu: Karmen Šoljak, Gaja Ružičanin , Tara Čota, Emma Vatavuk, Lara i Mia Nardelli, Magdalena Brzica, Marieta Žaknić i Davorka Vuletić. Predstavili su se članovi plesne udruge Tiramola i Sabrina Chang sa kontorcionističkom točkom.


Dječji open stage su vodili klaunesa i klaun –  Mirta Lučin i Ivan Baranović.
Program je realiziran uz potporu Zaklade Kultura nova, Ministarstva kulture, Grada Splita, Turističke zajednice grada Splita, Turističke zajednice splitsko-dalmatinske županije i dio je projekta “Gradimo Dom zajedno”, kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
 
– Ovo je bila posljednja u nizu ovogodišnjih manifestacija udruge Kulturna alternativa mladih Hram. Želimo vam sretne blagdane i veselimo se nadolazećim događajima u novoj godini! – poručili su iz udruge.
Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime