Žuti sutra na testiranju: Trener Skelin dobio koronu

Ako sve bude u redu nastavak natjecanja bio bi u ovu subotu i utakmica protiv Gorice

Košarkaši Splita na prisilnom su odmoru, Covid 19 uvukao se i u redove košarkaša s Gripa. Upravo zbog toga odgođene su tri utakmice, pa će ionako zgusnuti raspored biti još teže u pravom ritmu odraditi do kraja sezone.


Zbog korone ubrzani ritam utakmica skroz je izludio košarkaše, kako KK Splita tako i sve ostale. Utakmice se nadoknađuju, igraju dan za danom, bez pravog odmora. Zato se treba snaći u uvjetima koji nisu niti malo ohrabrujući za trenera Milu Karakaša i njegovu momčad koja svako malo – ispada iz forme.

Tko se bolje snađe u ovom ludilu, taj će ostvariti uspjeh. Sutra će se košarkaši Splita opet testirati, vidjeti na čemu su i mogu li nastaviti s trenažnim procesom. Bez treninga su skoro cijeli tjedan, radi se pomalo individualno ali to definitivno nije to. Ako sve bude u redu nastavak natjecanja bio bi u ovu subotu i utakmica protiv Gorice.

I bivši trener Splita, Ivica Skelin “zaradio” je koronu, na kućnoj je njezi, nema teške simptome i još koji dan pa će moći nastaviti komunicirati s ostatkom svijeta. Trener Skelin nakon što je otišao s Gripa polako slaže svoju trenersku budućnost, odnosno pregovara o novim izazovima u nekoj drugoj sredini.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
2
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime