Digitalna garaža je Googleova inicijativa koja se provodi u partnerskoj suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom i Otvorenim učilištem Algebra. Cilj je inicijative omogućiti pristup besplatnoj edukaciji o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja. Predviđeno je trajanje radionice 3 sata.

Ove besplatne interaktivne radionice su prilika za građane i poduzetnike koji žele osnažiti svoje digitalne vještine, kao i za male i srednje tvrtke koje žele povećati korištenje digitalnih alata. Naposljetku ovo je prilika za sve zainteresirane koji žele iskoristiti puni potencijal interneta u svom poslovanju.

Tijekom radionica, polaznici će proći kroz uvod u digitalni marketing, naučiti kako izgraditi online prisutnost, kako definirati ciljeve web stranica, koncept optimizacije web stranica (SEO), nešto više o društvenim mrežame te njihovim mogućnostima u konkekstu digitalnog marketinga, te osnove Google AdWordsa i web analitike.

Radionica će se održati u srijedu, 22. studenog, u 9 sati, u Vijećnici Županijske komore Split.

Kako bi prisustvovali na ovim radionicama, potrebno se registrirati na stranici www.algebra.hr/digitalnagaraza.

Nakon završene radionice, polaznici će produbiti svoje znanje na online platformi Digitalna garaža (https://digitalnagaraza.withgoogle.com/). Ova platforma nudi treninge o digitalnim vještinama, gdje kroz besplatne online tečajeve polaznik prolazi sveobuhvatan raspon područja: od kako izgraditi svoju online prisutnost, kako iskoristiti društvene mreže u marketinškim kampanjama ili kako koristiti mobilno okruženje za privlačenje novih klijenata. Korisnici platforme imaju mogućnost odabrati temu o kojoj žele učiti, odnosno žele li završiti cjelokupni online tečaj te steći certifikat tvrtki Google i IAB Europe. Online tečaj sastoji se od 89 lekcija podijeljenih na 23 teme. Svaka prezentirana tema sastoji se od nekoliko videa stručnjaka i poduzetnika koji dijele svoja iskustva kako koristiti digitalne vještine za pokretanje i rast online poslovanja.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0