ŽUPAN GORAN PAUK NAKON ISPADA U KNINU: “Sramite se, Stojkoviću”

Oštar je bio župan Pauk


Goran Pauk

“Kao župan Šibensko-kninske županije, kao hrvatski branitelj, a nadasve kao čovjek, zgrožen sam i ojađen video uratkom što ga je takozvani humanitarni djelatnik i teolog Miloš Stojković objavio na svom Facebook profilu”, napisao je župan Šibensko-kninske županije Goran Pauk.


U nastavku priopćenja je napisao i ovo:

– Nekulturno iskoristivši gostoprimstvo kninskog gradonačelnika i drugih domaćina koji su njega i ostale članove srbijanskog izaslanstva ugostili i primili ih raširenih ruku, taj je podmukli  i nadasve neupućeni lažni humanitarac s kninske tvrđave poručio da je Knin „srpski okupirani teritorij“.

Dogodilo se to usred Republike Hrvatske; suverene, moderne države, članice Europske unije i NATO saveza.

Najoštrije osuđujem ovaj skandalozni ispad, a Milošu Stojkoviću i svim njegovim sljedbenicima želim jasno i glasno poručiti da je, njihovim težnjama i pokušajima agresivnog prisvajanja unatoč, Knin oduvijek bio i zauvijek će biti hrvatski kraljevski grad!

Hrvatska zastava na kninskoj tvrđavi simbol je i vječni podsjetnik na slavnu pobjedu hrvatskog naroda nad agresorskom vojskom koja je Lijepu našu htjela učiniti svojom. Nije joj to uspjelo, niti će ikad ikome.Agresorska velikosrpska politika i retorika poput Stojkovićeve mnogo je zla nanijela i građanima srpske nacionalnosti čija je domovina Hrvatska.

Već više od 25 godina nakon nametnutog nam krvavog rata, na ovim se prostorima trudimo osigurati uvjete za normalan i miran život svih hrvatskih građana, bez obzira na njihovu nacionalnost. I to nam dobro ide.Građani srpske nacionalnosti u Republici Hrvatskoj danas žive kao potpuno ravnopravni članovi društva, a ovakvi skandalozni ispadi i bijedni pokušaji privlačenja pažnje najviše štete nanose upravo njima.

Koristim ovu priliku iskazati podršku gradonačelniku Grada Knina dr.sc. Marku Jeliću čija je benevolentnost izigrana, a lažnom humanitarcu poručiti isto što mu je poručio i gradonačelnik Jelić: Sramite se, Stojkoviću – oštar je bio Pauk.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
2
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime