Župan Goran Pauk donio odluku o dodijeli subvencija poduzetnicima Šibensko-kninske županije

Popis gospodarskih subjekata kojima je dodijeljena subvencija objavljen je na službenoj internetskoj stranici Šibensko-kninske županije

Goran Pauk

Župan Goran Pauk donio je Odluku kojom se, za 50 gospodarskih subjekata, odobravaju subvencije u iznosu od 393.170,00 kuna. Poticajna sredstva dodijeljena su za sufinanciranje marketinških aktivnosti, stručnog osposobljavanja i kupnju dugotrajne imovine.


„Sukladno Programu dodjele poticajnih sredstava za razvoj malog gospodarstva u 2021. godini do danas je, od planiranih 950.000,00 kuna ukupno odobreno subvencija u iznosu od 635.170,00 kuna, za 82 poduzetnika s područja Šibensko-kninske županije.

Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu poticajnih sredstava gospodarskim subjektima u 2021. godini i dalje je otvoren te pozivam sve poduzetnike koji ispunjavaju uvjete iz natječaja da se prijave.“, navodi župan Goran Pauk.

Obrasci zahtjeva za dodjelu poticajnih sredstava u 2021. godini mogu se preuzeti u Upravnom odjelu za gospodarstvo Šibensko-kninske županije ili sa službene internetske stranice Šibensko-kninske županije.

Sufinancirati se može do 80% prihvatljivih ostvarenih troškova, a najviše do 20.000,00 kuna. Korisnici Programa mogu biti mikro, mala i srednja poduzeća sukladno Zakonu o poticanju malog gospodarstva isključivo obrti, društva s ograničenom odgovornošću, jednostavna društva s ograničenom odgovornošću i proizvodno uslužne zadruge (osim zadruga koje pretežito obavljaju ili većina zadrugara pretežito obavlja primarnu poljoprivrednu proizvodnju i ribarstvo), a koja su registrirana i djeluju na području Šibensko-kninske županije te imaju najmanje jednog zaposlenog.

Popis gospodarskih subjekata kojima je dodijeljena subvencija objavljen je na službenoj internetskoj stranici Šibensko-kninske županije.Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
2
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime