Župan Boban se razjario: Lećevica ide! Ovo je krah onih koji su bili protiv ovog modela, krah!

U tijeku je sjednica Županijske skupštine


Ante Renić je načeo pitanje (o kojem će još biti riječ nešto kasnije, jer se povećava osnivački kapital tvrtke) o Centru za gospodarenje otpadom Lećevica, za koji su nedavno otvorene ponude. Daleko van rokova, zanima Renića, kao i s procjenom vrijednosti radova koje su narasle u nekim od ponuda za 50 posto, iako je vrijednost građevinskih radova u posljednjih pet godina po županijskom vijećniku, narasla za 19 posto.


Umiješao se nakratko župan Boban, nekako poluuzrujan, povišenim tonom je konstatirao…

– Ovo je krah onih koji su cijelo vrijeme zagovarali neke druge modele, ovo je njihov krah! Došli smo do toga da se otvaraju ponude, Lećevica ide! – gotovo je povikao Boban.

Dožupan Ante Šošić sugerira kako oscilacije cijena ne može kontrolirati, no pokušao je pojasniti kako je teško raditi na cijelom projektu RCGO Lećevica kada je ‘sto ljudi protiv’.

– Da karikiram, nema toga tko nije slao žalbe, da kažem do Vatikana… No, sada smo tu gdje jesmo iako su rokovi nešto prebačeni, a sufinanciranje EU i ministarstva ne dolazi u pitanje čak i uz rast cijena jer je cijeli postupak proveden transparentno i zakonito. – stekao se dojam da je i dožupana osobno pogodilo pitanje…

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
5
Hagić
1
Hmmm
2
Plač
1
Grrr
4
Molim?
2

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime