– Ok sam sad. Bio sam danas na razgovoru u policiji. Malo sam bolje – kazala je na početku razgovora za Slobodnu Dalmaciju žrtva kaštelanskih nasilnika čije je brutalno i neljudsko ponašanje zgrozilo čitavu Hrvatsku.

Što se zapravo događalo i zašto je krenulo reketarenje kaže:

– Trebao sam na Veliku Gospu ići s njima u Sinj i ja nisam imao novce, nisam ih nikako uspio nabaviti. Oni su mi kazali da nema potrebe, da će me oni častiti. I na tome je ostalo.

Častili su me i poslije toga ništa. Nisu spominjali nikakve novce – veli sugovornik.

Prije nekoliko dana prvi put su spomenuli dug od dvije tisuće kuna i onda se jučer dogodilo to što se dogodilo – prepričava.

‘Prošao sam torturu’

Kaže da je prošao pravu torturu, ali sada kada je sve na policiji nekako mu je lakše, otkriva nam. U razgovoru s njegovim ocem Slobodna Dalmacija doznaje da je njegov sin ipak malo prestrašen i uznemiren ali nada se da će sve doći na svoje.

– Nije on lud, kako neki kažu, samo je malo drugačiji – ističe njegov otac.

U obiteljski dom mladić se inače vratio u studenom prošle godine, prije toga bio je štićenik Doma ‘Miljenko i Dobrila’ u Kaštelima, pojasnio je njegov otac.

Iz splitske policije, podsjetimo, su izvijestili da su uhitili dvojicu muškaraca koje dovode u vezu s brutalnim premlaćivanjem i fizičkim zlostavljanjem u Kaštelima. Kriminalističko istraživanje u večernjim satima još uvijek traje.

Iz policije su demantirali i glasine kako je jedan od roditelja napadača zaposlenik MUP-a.

– Vezano uz kriminalističko istraživanje koje se provodi u odnosu na javno objavljenu snimku u prostorije policije dovedene su dvije osobe koje se dovodi u vezu s događajem i nad njima je u tijeku kriminalističko istraživanje – kazali su iz splitske policije.

Obavijest o sukobu mlađih osoba, kažu u policiji, dobili su još prije par dana te su odmah započeli istragu slučaja. Pojavljivanje snimke napada u javnosti samo je ubrzalo stvari.

 Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime