Vodeći auditori TÜV adria i Adriacert, odnosno čelnici projekta, prof.dr. Damir Ježek i mag.ing.spec. kontrole kvalitete Joško Bekavac s ostalim suradnicima Exquisite Quality platforme, ispred tvrtke ADRIACERT dodijelili su certifikat SARS-CoV-2 tehničke sigurnosne mjere, odnosno potvrdu da restoran Zrno Soli funkcionira u skladu s najvišim standardima i smjernicama u skladu sa zakonskim mjerama zdravstvene zaštite i odredbama Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti i pripadajućih pravilnika, odluka, uputa i preporuka Hrvatskoj zavoda za javno zdravstvo i drugih nadležnih tijela i institucija.

Detaljnim neovisnim pregledom tako je utvrđeno da su poduzete sve mjere za sigurno funkcioniranje u vrijeme pandemije COVID-19, te je osigurano njihovo strogo pridržavanje, pri čemu je naglasak stavljen na usvajanje i provođenje najbolje prakse i standarda, uz kvalitetno održavanje komunikacije s gostima restorana.

Svi gosti restorana pri ulazu moraju dezinficirati svoje cipele putem specijalnog otirača, te trebaju dezinficirati ruke, a osim toga, na stolovima su postavljeni mini dezinficijensi koje gost koristi tijekom posjete restoranu, a može ih ponijeti i sa sobom. Restoran se čisti i dezinficira više puta tijekom dana, kako sala, tako i kuhinja. Osim čišćenja i dezinfekcije, napravljen je i razmak među stolovima, prema preporukama Stožera civilne zaštite, a stolnjaci se mijenjaju nakon odlaska svakog gosta, kao što je praksa i inače.

Dobiveni certifikat još je jedan od dokaza da Zrno Soli na prvo mjesto stavlja svoje goste, njihovu dobrobit, zaštitu i sigurnost.

 Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime