Zoran Mamić kažnjen nakon komentiranja sudaca nakon derbija

Komisija nogometnih sudaca je zbog grešaka odlučila suspendirati do daljnjega glavnog suca derbija Marija Zebeca, kao i VAR suca Marka Matoca


Trener Dinama Zoran Mamić kažnjen je zbog komentara koje je uputio sucima nakon derbija protiv Hajduka. Povjerenik za prvu ligu Josip Brezni i povjerenik za suđenje Ivan Novak kaznili su ga s pet tisuća kuna.


Podsjetimo, Mamić je nakon derbija u kojem je Dinamo oštećen za barem dvije dvojbene situacije u kaznenom prostoru odlučio izraziti nezadovoljstvo suđenjem Dinamu.

“Ogorčen sam na suce, ne samo danas. Napravila se hajka na Dinamo zbog jednog auta. Sudac Zebec u Gorici je krivo dosudio aut, ali sigurno nije znao da će nakon tog auta doći do jedanaesterca pa gola. Ovo što su danas radili VAR-soba i sudac je sramota koja nas prati cijelu sezonu. Dva penala u prvom poluvremenu, jedan na Majeru. Ne znam u kojoj državi na svijetu se to ne svira, a iza toga je bio penal na Gavri. Od prijatelja, zapravo dobrog poznanika, sam bio jako iziritiran jer je jedan od naših najboljih sudaca. Užasno loše suđenje Dinamo ima ovu sezonu, a stvara se fama da se Dinamu pomaže s jednim autom. Recite još jednu odluku za Dinamo koja je dosuđena i bila kapitalna. Ovo je pljuska sudačkoj organizaciji i sucima kako sude Dinamu”, rekao je trener i sportski direktor Dinama, javlja Index.

Komisija nogometnih sudaca je zbog grešaka odlučila suspendirati do daljnjega glavnog suca derbija Marija Zebeca, kao i VAR suca Marka Matoca. To znači kako dvojac neće suditi sve dok Komisija ne odluči suprotno.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime