Život na vagi podijelio fanove: “Nije pošteno! Trebao je pobijediti Ante”

Mnogima je Ante bio favorit


U finalu pete sezone ‘Života na vagi’ borila su se četiri kandidata – Dominik Kračun (23), Matej Petrović (26), Marica Korolija (33) te Ante Miletić (26). Matej je pobijedio, izgubivši 67,9 kilograma, odnosno izgubio je 44,7 posto svoje tjelesne mase i tako odnio kući 170.000 kuna. No, mišljenja gledatelja showa su podijeljena oko izbora pobjednika. Ne misle svi da je Matej trebao pobijediti, piše 24 sata.


Mnogi gledatelji su po društvenim mrežama pisali kako im je Ante bio favorit te da je on trebao pobijediti. On je bio najteži kandidat pete sezone. U show je ušao sa 200,7 kilograma, a na vaganju u finalu imao je 117,7 kilograma što znači da je skinuo 83 kilograma!

– Nije pošteno! Ante je izgubio 83 kile i trebao je on pobijediti. Bio je moj favorit – pisali su korisnici društvenih mreža, preispitujući pravila showa. Antu su nazvali ‘dobrim duhom emisije’.

Također, budući da je Marica bila jedina žena u finalu, mnogi su navijali upravo za nju.

– Žao mi je što Marica nije pobijedila – pisali su. Također, hvalili su i Petru Čorbić.

U show je ušla sa 144,3, a sada ima 102 kilograma. Smršavila je 44,2 kilograma. Njezin postotak je 29,3 posto izgubljene tjelesne mase.

– Najveću preobrazbu u svom životu napravila je Petra. Čak sam i zaplakala kad sam je vidjela. Oduševila sam se – pisali su gledatelji.

No, i za pobjednika Mateja nizali su se komplimenti.

– Zasluženo. Dečko je od početka do kraja shvatio ozbiljno show i krenuo na najjače. Bravo legendo i sretno dalje u rukometu – piše u komentarima nakon finalne epizode showa.

Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
8
Hagić
4
Hmmm
1
Plač
1
Grrr
2
Molim?
2

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime