Žinić pred novinarima nakon afere s kućom: “Neću više odgovarati na ta pitanja, sve sam rekao”

"Ništa nije protuzakonito. Od sada odgovaram na pitanja koja se odnose na obnovu nakon potresa" - kazao je Žinić


Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić danas je stao pred novinare nakon afere oko kuće u Glini a koja je u državnom vlasništvu. Odgovorio je kratko novinarima o kući, ali nije želio govoriti o ostalim nekretninama koje prema pisanjima medija posjeduje, prenosi Večernji list.


“Već sam odgovorio na ta pitanja”, kazao je Žinić. “Ja nemam nekretnina imam samo jednu trećinu u roditeljskom vlasništvu. Apsolutno stojim iza svega, ušao sam u kuću kao svi drugi beskućnici, prognanici. Dobio sam potvrde i sve što je bilo potrebno da mogu tamo boraviti. Ništa nije protuzakonito. Od sada odgovaram na pitanja koja se odnose na obnovu nakon potresa”, kazao je Žinić. Žinić je na nekoliko upita novinara o cijelom slučaju rekao da je već odgovorio na sve i da više neće odgovarati. “Morate znati da sam ja negdje rođen, naslijedili smo neku imovinu”, kazao je Žinić a na pitanje zašto nije unio to u imovinsku karticu, kazao je da je on spreman da odgovara za sve što je učinio, prenosi Večernji list.

Na pitanje je li teret HDZ-u rekao je: “Odgovorio sam. Odgovarat ću vam samo na pitanja oko rješavanja stambenih pitanja” “To ćemo vidjeti, vidjet ćemo”, kazao je na pitanje hoće li se kandidirati za župana.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime