Željko Kopić: “Svjestan sam da nas čeka zahtjevna utakmica, fokusirani smo samo na Lokomotivu”

"Cilj nam je ući u finale Kupa"

Hajduk sutra igra protiv Lokomotive u polufinala kupa u Zagrebu. Sutrašnju utakmicu najavio je trener Bijelih Željko Kopić.


– Jučerašnji dan smo iskoristili za kvalitetnu regeneraciju i analizu utakmice protiv Istre. Pokazali smo igračima što je dobro i što mora biti bolje, danas imamo još jedan trening i nakon toga idemo na put. Što se tiče igračkog kadra, odlučit ćemo nakon treninga tko će u Zagreb. Danas će biti završni test da vidimo tko je maksimalno spreman, samo oni koji su u optimalnom stanju će biti u kadru za utakmicu. Analizirali smo Lokomotivu kao i svakog drugog protivnika. Utakmica protiv Dinama u Maksimiru je pokazala da bez obzira na to što nisu dobro startali na proljeće imaju kvalitetu i potencijal. Igra se jedna utakmica, ulog je finale Kupa i sigurno da ja kao trener očekujem kvalitetnu utakmicu i na nama je da napravimo sve da budemo na najvišoj razini. – rekao je Kopić.

O odmaranju igrača je kazao.

– Uvijek govorimo da ne igra samo 11 igrača. Protiv Istre su igrači s klupe donijeli dosta toga ekipi i to je pokazatelj da imamo dovoljan broj igrača, te iz utakmice u utakmicu izmjenama možemo napraviti ono što ekipi treba i privesti susret kraju. – kazao je Kopić.

Osvrnuo se i na najopasnije igrače Lokomotive.

– Ivanušec i Majer su već duže vrijeme standardni. Kastrati je pokazao i protiv naših juniora i na Maksimiru da posjeduje potencijal i on je jedan od mladih igrača Lokomotive koji dobivaju prilike, ali ne bih individualno o njihovim prvotimcima. – odgovorio je Kopić.Na upit je li ima pritisak na utakmicu koja je označena kao najvažnija kazao je kako je za njega svaka utakmica “utakmica sezone” te da ima zacrtani cilj, a to je finale Kupa. U Zagreb sigurno neće putovati Memolla, Tudor i Almeida, a o ostalima će donijeti odluku nakon treninga. Dodao je kako će sastav odrediti sutra pred utakmicu.

Netko od novinara ga je upitao koga bi volio u finalu Kupa.– Neozbiljno je razgovarati o bilo čemu osim o Lokomotivi. Svjestan sam da nas čeka zahtjevna utakmica, fokusirani smo samo na Lokomotivu. Ciljevi su jedno, a fokus je nešto drugo, zanima nas što će biti sada. – odgovorio je Kopić.

 

 

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0