ŽELJKO KERUM: “U medijima traje kontinuirani pritisak na mene i moju stranku”

"Iz ovog članka je vidljivo da HGS u medijima nema ravnopravni tretman u odnosu na ostale političke stranke u Splitu", oštar je Kerum


Poduzetnik Željko Kerum poslao je priopćenje u kojem navodi kako u medijima traje kontinuirani pritisak na njega i njegovu stranku kako bi se utjecalo Splićanke i Splićane.


– U medijima traje kontinuirani pritisak na Željko Kerum- Hrvatsku građansku stranku i mene osobno, kako bi se utjecalo na građane Splita, odnosno birače uoči lokalnih izbora u svibnju 2021. godine.

Kontinuirani napad nastavio se i sinoć. Portal Slobodne Dalmacije piše na tendenciozan način o postavljanju članova u nadzorne odbore gradskih tvrtki, odnosno radi se o tvrtki “Čistoća” – napisao je Kerum.

U nastavku je nadodao i ovo:

– Predstavnici HGS-a u nadzornim odborima obavljaju svoje dužnosti stručno, časno i pošteno, što je vidljivo iz dosadašnjeg rada.

Članovi nadzornih odbora biraju se tako da se da prijedlog skupštini Grada Splita koja imenuje članove nadzornih odbora. Ukoliko prijedlog nije u skladu sa zakonom, skupština Grada Splita nije dužna isti prijedlog prihvatiti.Iz ovog članka je vidljivo da HGS u medijima nema ravnopravni tretman u odnosu na ostale političke stranke u Splitu – zaključio je.

Moja reakcija na članak je...
Vau
5
Haha
50
Hagić
4
Hmmm
7
Plač
3
Grrr
3
Molim?
72 KOMENTARI

  1. pazi rackua.a ko puni medije svojim krkanlukom,lopovlukom,lažima,lajanjem,prijetnjama,poreznim dugovima,nepotizmom,prevarama……jel ja možda? je da novinari pišu istinu ali , šta se nas čitača tiče,pa dosta nam je tu tvoju ružnu, masnu glavu vidit u medijima ,još moramo slušat tvoje laži gluposti.ovco ubi se !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime