Zbog radova na vodovodnoj mreži, dio ceste prema Kučinama zatvoren do idućeg tjedna

U pojedinim dijelovima Kučina danas u razdoblju od 8-16 sati bit će prekinuta opskrba vodom

U pojedinim dijelovima Kučina danas u razdoblju od 8-16 sati bit će prekinuta opskrba vodom.


Zbog privremenih radova na rekonstrukciji vodoopskrbnog cjevovoda u Kučinama, dio ceste od Šetališta Drage Markovića do okretišta autobusa linije 32, zatvoren je.

Suglasnost o zatvaranju ove dionice stigla je iz Županijske uprave cesta koja je odluku donijela čim je u promet puštena glavna prometnica iz Splita prema kliškoj cesti. Naime,da ne bi došlo do prometnog zagušenja,obje dionice nisu smjele biti istovremeno zatvorene.

Radovi će trajati do idućeg tjedna

-Radovi na sustavu vodovoda i kanalizacije u Kučinama započeli su prošle srijede i trajat će sve do idućeg tjedna- riječi su Zorana Pogorelića iz firme “Cestar” koja je i izvršitelj navedenih radova. Pogorelić smatra kako radovi ne bi trebali trajati duže od očekivanog.

Prekid opskrbe vodom

Zbog današnjeg prijespoja vodovoda pojedini dijelovi Kučina ostat će bez vode u vremenskom razdoblju od 8-16 sati. Iz VIK-a navode kako će do prekida opskrbe vodom doći u Ulici Put Krunika br. 2, Šetalištu Drage Markovića parni brojevi od 40 do kraja ulice,te neparni od 35 do kraja ulice, Franina ulica i Brig. Iz VIK- a su pozvali potrošače na razumijevanje i strpljenje.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0