Povodom današnjeg Međunarodnog dana osoba s invaliditetom planirano je otvaranje „Božićne bajke s Ivicom i Maricom u Đardinu“  FESTIVALOM OSOBA S INVALIDITETOM na središnjoj pozornici u Đardinu. Zbog vremenskih uvjeta, program se odgađa za ponedjeljak, 10. 12. na istoj lokaciji, od 10 do 13 sati.

U nastavku donosimo više informacija o projektu:

Želite Advent provesti u društvu kreativaca?

Slijedite tragove mirisa i naći ćete slikovitu i maštovitu kućicu Ivice i Marice u parku Đardin!

U toj kućici od slatkiša možete ovogodišnje predbožićno vrijeme provesti u društvu likova iz bajke braće Grimm, koje su za svoje predstavljanje na Zimskom akvarelu izabrali veseli i kreativni korisnici COO Juraj Bonači – Split, COO Slava Raškaj – Split, Centra fra Ante Sekelez – Vrlika te udruga Lastavice udruga Zvono, udruga Srce i Down 21.

Najavljujemo bajkoviti i očaravajući, zagonetni i intrigantni božićni program u parku Đardin, jer iz ove bajke možemo iščitati mnogo toplih poruka koje vrijede za sva vremena. Osnovni cilj ovog programa, koji će tijekom pet tjedana predstaviti rad brojnih ustanova i udruga s područja naše Županije, je poboljšanje kvalitete života osoba s invaliditetom, ublažavanja posljedica socijalne isključenosti, kao i senzibiliziranje javnosti na prisutnost osoba s invaliditetom u zajednici.U zajedništvu s bliskim, kao i osobama potpuno drugačijim od nas, možemo zajedničkim angažmanom osjetiti radosti blagdana u Splitu!Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime