Vijest koja će razočarati ljubitelje filmova o Jamesu Bondu objavljena je na službenom Twitter profilu toga filma.

Kako je ranije najavljeo, film je trebao izaći u travnju ove godine, no to se poklopilo s globalnom pandemijom koronavirusa koja je tada bila na vrhuncu. Premijera filma je potom prebačena za studeni ove godine. Međutim kako su producenti zabrinuti zbog porasta slučajeva u mnogim zemljama, odlučili su se za novu odgodu i pomicanje datuma za proljeće iduće godine.

‘Znamo kako će ova odluka razočarati fanove, ali veselimo se novom datumu u idućoj godini’, stoji u poruci na Twitteru, a obožavatelji su podržali ovu odluku.

Inače, ‘No Time to Die’ bit će peti i posljednji nastup glumca Daniela Craiga kao tajnog agenta 007.

‘To je vrhunac svega što je njegovo portretiranje lika prošlo i povezuje sve priče. Moram reći da je to prilično epski film’, najavila je producentica Barbara Broccoli.

Globalna pandemija je nanijela veliki udarac filmskoj industriji u ovoj godini jer je više od 10 velikih filmova, uključujući ‘Crnu udovicu’ sa Scarlett Johansson i ‘Wonder Woman 1984’ s Gal Gadot, odgođeno ili su poput Disneyjevog hita ‘Mulan’ ponegdje preskočili kina i mogli se pogledati samo na streaming platformama, prenosi Tportal.

Također, snimanje novog nastavka ‘Batmana’ s Robertom Pattinsonom u jednom je trenutku zaustavljeno nakon što je objavljeno da je slavni glumac zaražen koronavirusom.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime