Završnica kupa RH u kuglanju: Čak tri kluba iz Splita u polufinalu

Ovaj vikend Rijeka je domaćin završnice kupa RH u kuglanju u muškoj i ženskoj seniorskoj konkurenciji

Ovaj vikend Rijeka je domaćin završnice (polufinala i finala) kupa RH u kuglanju u muškoj i ženskoj seniorskoj konkurenciji. Prvi plufinalni meč za žene odigrat će ZAGREB i domaća ekipa MLAKA, dok se u drugom susretu sastaju ekipe ISTRA iz Poreča predvođena reprezentativkama Natašom Ravnić-Gašparini i Marijanom Liović (osvajačice srebrne medalje na upravo završenom Svjetskom ekipnom prvenstvu u Njemačkoj) te SPLIT za koji će u polufinalu nastupiti Ivanka Kragić, Elda Sinovčić, Ana Vidan, Jasmina Marinović, Valentina Prpić, Matea Gašparović i Višnja Dragičević.


U polufinale muške konkurencije plasirale su se ekipe MERTOJAK, ovogodišnji državni ekipni prvak, i POŠTAR iz Splita, te ZADAR, koji je kao drugoligaš u četvrtfinalu iznenadio prošlogodišnjeg pobjednika, ekipu Zaprešića, te ekipa OSIJEKA.

Tako će u muškom polufinalu nastupiti čak 3 kluba iz Dalmacije, što potvrđuje svojevrstan povratak interesa za ovaj sport u našoj regiji. Ždrijeb polufinalnih susreta za seniore održat će se po završetu polufinalnih susreta u ženskoj konkurenciji. Reprezentativci Hrvatske iz ekipe MERTOJAK, Hrvoje Marinović, Nikola Muše te Igor Šarkezi nadaju se novom uspjehu svog kluba, dok se ekipa POŠTARA nada dobroj igri i mogućoj finalnoj utakmici između dva splitska kluba.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0