Zatvoren ”Nogometni kamp HNK Hajduk” u Sinju

Završnu svečanost uveličali su igrači Hajduka Franck Ohandza i Hysen Memolla koji su se fotografirali s polaznicima kampa

Danas je u Sinju zajedničkim fotografiranjem svih sudionika i dodjelom diploma zatvoren ‘Nogometni kamp HNK Hajduk’ za dječake rođene od 2003. do 2010. godine. Završnu svečanost uveličali su igrači Hajduka Franck Ohandza i Hysen Memolla koji su se fotografirali s polaznicima kampa. Četverodnevni kamp na terenima Gradskog stadiona Sinj održan je u suradnji s NK Junakom iz Sinja, piše Hajduk.hr.


Posljednjeg dana održan je turnir momčadi sastavljenih od polaznika kampa istog uzrasta.. Mladi polaznici jedva su dočekali završni turnir. Članovi momčadi ‘Futacs’, ‘Erceg’ i ‘Vlašić’ u svlačionici su upijali posljednje savjete trenera Vedrana Kukoča. Duje Tintor i Luka Augustić iz Petrinje potvrdili su kako su vrlo uzbuđeni pred završni nastup, a vrlo zadovoljan boravkom u kampu bio je Ivan Paštar iz obližnjih Brnaza, kao i Korčulanin Branko Čurčić. Daniju Lelavinčiću ovo je drugi boravak u kampu u samo dva mjeseca, jer je tijekom travnja bio sudionik kampa u Makarskoj. Marko Grgić rekao nam je kako voli igrati i braniti, pa će se prijaviti i u sljedeći kamp vratara koji će se održati na Poljudu od 26. do 30. lipnja. U kamp vratara prijavio se i mladi Solinjanin Nevio Vidović Vianac, piše Hajduk.hr.

Sve aktivnosti osmislili su i proveli treneri Akademije Hajduka, o lijepom iskustvu nekoliko rečenica čuli smo od trenera Hajdukovih pionira II Vedrana Kukoča.

– Odrađen je odličan posao, djeca su iskazala veliku upornost i talent i po njihovim reakcijama vidim da su zadovoljni kampom u cijelosti. Na terenu se radilo dva puta dnevno, uz različite edukativne aktivnosti. Uvjeti u Sinju su odlični, a poslužilo nas je i lijepo vrijeme, sunčano, ali bez onih velikih ljetnih vrućina. Meni kao treneru ovo je bilo odlično iskustvo, a polaznicima vjerojatno još i dragocjenije, piše Hajduk.hr.

Od 26.do 30. lipnja na Poljudu će se održati kamp vratara, čime će biti ispunjen ovogodišnji plan te ostaje realizirati drugu najavu voditelja Hajdukove Akademije Krešimira Gojuna o širenju prema Istri, Slavoniji i Hercegovini u sljedećoj godini.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0