ZAJEDNO SU BILI 25 GODINA Proslavljeni boksač iz Dalmacije razveo se od supruge, bivše odbojkašice

Proslavljeni svjetski prvak razveo se od bivše odbojkašice, no zbog njihove kćeri Lane imaju zavidan odnos pa bivšoj supruzi često svrati na ručak.


Proslavljeni boksač Stipe Drviš (47) i bivša odbojkašica Erika Komel okončali su dvadesetpetogodišnju vezu i odlučili dalje živjeti na dvije adrese, piše Gloria.


“Razveli smo se prije godinu dana, ali ostali smo u prijateljskim odnosima jer nam je desetogodišnja kći Lana na prvom mjestu. Iako živimo vrlo slično kao prije i često kod bivše supruge odlazim na ručak, kao supružnici više nismo funkcionirali, jednostavno nismo mogli dalje”, otkrio nam je Stipe Drviš koji je svoju ljubavnu priču s Erikom započeo davne 1995. godine, a koju su obilježili brojni usponi, padovi, prekidi i afere.

Njega se u medijima povezivalo s brojnim manekenkama i starletama poput bivših misica Stefani Hohnjec i Aleksandre Grdić pa čak i sa sportskom televizijskom voditeljicom Milom Horvat.

Ljubav je bila na kušnji i kada je Erika tri godine u Americi studirala i igrala odbojku, a Stipe cijelo desetljeće zbog profesionalnog boksa proveo u Njemačkoj. No, u jednom od zajedničkih intervjua uz smijeh su ispričali kako je to najvjerojatnije tajna njihovog dugogodišnjeg ljubavnog odnosa.

Vjenčali su se u lipnju 2010. na stanciji Bičići kraj Vodnjana kada je Erika bila u četvrtom mjesecu trudnoće, a u studenom iste godine dobili su obožavanu djevojčicu Lanu. “Kao pravi Dalmatinac uvijek sam govorio da želim sina, ali sada je ne bih mijenjao za sto sinova i ponovno bih volio imati curicu”, rekao je u jednom od intervjua Drviš.

 Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
11
Hagić
3
Hmmm
3
Plač
3
Grrr
4
Molim?
3Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime