“ZAGRLI SRCEM”: Kroz splitski Advent se pomaže djeci iz Dječjeg doma Maestral

Pod sloganom „Zagrli srcem“ na društvenim mrežama


Pod sloganom „Ljubav nas spaja“ splitski Advent u organizaciji Turističke zajednice grada Splita ove je godine odlučio uljepšati božićni period djeci iz Dječjeg doma Maestral. Pod sloganom „Zagrli srcem“ na društvenim mrežama TZ-a Split do 23. prosinca, sudionici objavljivanjem najdražih uspomena ovdje i uz #ZagrliSrcem, imaju mogućnost dio božićne čarolije donijeti najmlađim članovima našeg društva. Autor najljepše objave, u suradnji s Turističkom zajednicom koja je osigurala donaciju od 5.000,00 HRK, simbolično će ju predati Dječjem domu Maestral.


Tema humanitarnog natječaja su, sukladno vremenu u kojem se provodi, najljepše božićne uspomene, a čitavi koncept ovogodišnjeg splitskog Adventa bazira se na značenjima četiri adventske svijeće. Svaka svijeća ima svoju simboliku, a redom predstavljaju nadu, mir, radost i ljubav. Upravo nam ova posljednja emocija omogućava da zajedno prebrodimo period izazova koji je pred nas stavljen, s nadom da ćemo ljubav uskoro moći ponovno iskazivati zagrljajima.

Ovim natječajem, koji je samo jedan od brojnih na društvenim mrežama u sklopu Adventa u Splitu, vraćamo se temeljnim božićnim vrijednostima, a pomaganje najpotrebitijima najbolje je što u ovim trenucima fizičke distance i udaljenosti možemo učiniti. Upravo je Božić vrijeme u kojem svi, a prvenstveno djeca, imaju pravo vjerovati u bolje sutra.

Pobjednik ili pobjednica humanitarnog natječaja bit će objavljen na Facebook i Instagram profilu Turističke zajednice grada Splita, kao i na web stranici. Autor ili autorica najljepše uspomene dobit će i zahvalnicu Dječjeg doma Split, kako bi se krug dobrote nastavio i kako bismo ispunjena srca ušli u nadolazeću godinu.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime