Zadarski gradonačelnik u samoizolaciji!

"Gradonačelnik Dukić osjeća se dobro i nema simptome covid-19 bolesti te će se pridržavati izrečene mjere i svih daljnjih uputa epidemiologa"

Zadarskom gradonačelniku Branku Dukiću u ponedjeljak je određena samoizolacija zbog kontakta sa sudionicima teniskog turnira Adria Tour, nakon što je trojici tenisača potvrđena zaraza koronavirusom, među njima i hrvatskom tenisaču Borni Ćoriću.


Ured zadarskog gradonačelnika priopćio je da je gradonačelnik Dukić, zbog ostvarenog kontakta s pozitivnim pojedincima, sudionicima teniskog turnira Adria Tour, kontaktirao Epidemiološku službu u HZJZ-u u Zadru.

“Zbog kontakta sa sudionicima teniskog turnira određena mu je mjera samoizolacije. Gradonačelnik Dukić osjeća se dobro i nema simptome covid-19 bolesti te će se pridržavati izrečene mjere i svih daljnjih uputa epidemiologa”, stoji u priopćenju.

Naime, dio igrača Adria Toura i uži tim koji prati igrače, njih 22, sinoć su u zadarskom HZJZ-u testirani na covid-19, nakon saznanja da je bugarski tenisač Grigor Dimitrov također pozitivan.

Rezultati su pokazali da su trojica, od kojih je jedan i Ćorić, pozitivni na koronavirus, objavili su danas organizatori Adria Toura.

Uz Ćorića, koji je igrao protiv Dimitrova, pozitivan je Marco Panichi, kondicijski trener Novaka Đokovića i Christian Groh, trener Grigora Dimitrova.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime