Zadarska policija jutros je putem priopćenja izvijestila kako nikada nije imala postupanja iz domene kriminaliteta droga prema svećenicima Zadarske nadbiskupije.

– U vezi medijskih napisa i zaprimljenih upita o provođenju kriminalističkih istraživanja nad svećenicima Zadarske nadbiskupije, obavještavamo Vas kako Policijska uprava zadarska nikada nije imala postupanja iz domene kriminaliteta droga prema istima – priopćili su iz Zadarske policije.

Podsjetimo, lokalni portal Zadar Danas krajem tjedna objavio je kako su neslužbeno doznali da je policijska istraga nakon nedavnog uhićenja dilera na zadarskom području dovela do dva svećenika Zadarske nadbiskupije.

Objavili su i da je policija s njima već obavila razgovor čija je tema bila tko dobavlja kokain, tko ga prodaje i gdje se prodaje.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
01 KOMENTAR

  1. Crkva i svećenici su uvijek na udaru i zanimljiva teme za uvrede i optuživanja! Sa istim žarom kojim ste objavili neistinite optužbe donesite i demante istih i ispričajte se svim čitateljima, vi bezgrešni mediji kojima je jedini cilj povećati čitanost ne prežuči od laži i krivih optužbi! Sram vas bilo!

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime