Zabio se u BMW: Splićanin zadobio teške i po život opasne ozlijede

Muškarac star 23 godine zadobio je teške i po život opasne ozljede u prometnoj nesreći što se u četvrtak prije ponoći dogodila u Šibeniku na nadvožnjaku kod trgovačkog centra Dalmare

Jučer, 18. svibnja oko 23,30 sati u Šibeniku na državnoj cesti D-8, na nadvožnjaku kod trgovačkog centra, se dogodila prometna nesreća u kojoj je 23-godišnji vozač osobnog automobila BMW, splitskih registracijskih oznaka, zadobio teške i po život opasne ozlijede, dok su dvojica putnika iz tog vozila lakše ozlijeđeni, kao i vozač i putnica iz osobnog automobila BMW, šibenskih registracijskih oznaka. Zbog zadobivenih ozljeda 23-godišnji vozač je zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik.


Do prometne nesreće je došlo kada je 23-godišnji vozač pri upravljanju osobnim automobilom BMW, splitskih registracijskih oznaka, zbog neprilagođene brzine kretanja vozila osobinama ceste, izgubio nadzor nad upravljačem i u zanošenju prešao na prometnu traku namijenjenu za vozila iz suprotnog smjera, gdje udara u osobni automobil BMW, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 26-godišnji vozač.

Uslijed sudara dolazi do pucanja i otpadanja metalnih i plastičnih dijelova osobnog automobila splitskih registracijskih oznaka, na koje dijelove nalijeće osobno automobil Citroen, šibenskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 29-godišnji vozač. Nakon sudara osobni automobil splitskih registracijskih oznaka u rotiranju izlijeće izvan kolnika na uzdignuti pješački nogostup, gdje udara u stup javne rasvjete i zaštitnu metalnu ogradu. Potom se to vozilo vraća na kolnik i udara u osobni automobil Volvo, šibenskih registracijskih oznaka, koji je u tom trenutku, zbog prometne nesreće, bio zaustavljen u svojoj prometnoj traci. Uslijed sudara dolazi do padanja metalnih dijelova koji oštećuju teretni automobil Volvo splitskih registracijskih oznaka, koji se nalazio parkiran na makadamskom parkiralištu.

O ovoj prometnoj nesreći će biti izviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a protiv vozača slijedi prekršajni nalog, zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0