SPEKTAKL NA RIVI Navijačima predstavljen projekt “Za sva vrimena”

Danas se na splitskoj Rivi sprema velika fešta povodom predstavljanja nastavka projekta otkupa dionica Hajduka pod nazivom ‘Za sva vrimena!’

22,04 – Posljednja pjesma koncerta bila je “Priko mora sinjega”.


Navijači su feštu zaključili pjesmom “Zbog jedne ljubavi”, delirij na Rivi…

21,41 – Ban je pred raspjevanom Rivom otpjevao većinu svojih mega hitova, a pred kraj koncerta zapjevao je “14 palmi” te još jednom poziva navijače da podrže projekt “Za sva vrimena”. Za vrijeme pjesme “Bila boja” Torcida je upriličila veliku bakljadu. Prava ludnica je nastala već na prve taktove pjesme “Ja sam ti jedini drug”, koju u originalu izvodi Jasna Zlokić i koja je službena himna Našeg Hajduka.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/dalmacijadanas/videos/321289988292277/” bottom=”30″]

20,30 – Počeo je koncert Marijana Bana i Diktatora na punoj Rivi.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/dalmacijadanas/videos/321279054960037/” bottom=”30″]


[fb_pe url=”https://www.facebook.com/dalmacijadanas/videos/321266631627946/” bottom=”30″]

20,10 – Udruga Naš Hajduk oglasila se priopćenjem kojega prenosimo u cijelosti:Nastavak projekta otkupa dionica Hajduka “Za sva vrimena!” danas je svečano predstavljen na splitskoj Rivi, uz brojne članove, uzvanike i svečani program. Od 18 sati svi su se već mogli pridružiti ovom jedinstvenom projektu potpisivanjem suglasnosti za mjesečnu donaciju kojom su se uključili u projekt otkupa te za sva vrimena ispisali povijest svojim imenom i prezimenom.

Ljudi koji su odlučili sudjelovati i svojim prilogom omogućiti da navijači postanu neizbrisivo povezani s klubom kojeg vole, odmah su na Rivi dobili i prigodne zahvale, ovisno o jednom od četiri razreda mjesečnih donacija u koji su se uključili. Odmah su se i informirali o načinima na koji mogu osigurati svoje prisustvo u budućem tematskom parku, te kako će im se kumulativno zbrajati sve donacije do iznosa od 7.500 kuna ukupno. Oni koji su sudjelovali u akciji imena na trećem dresu obaviješteni su kako se njihov donirani iznos također uračunava.

Svima onima koji nisu bili u mogućnosti doći, više informacija dostupno je na internet stranici www.nashajduk.hr gdje se mogu i uključiti u projekt, a u svakom trenutku mogu kontaktirati i Odjel za članstvo.

Na predstavljanju je svečano uručena i nagrada za najboljeg igrača Hajduka u sezoni 2016./17. po izboru članova. Prvi je navijačku nagradu dobio Ante Erceg, koji je u glasovanjima nakon svih prošlosezonskih utakmica zaradio najviše bodova navijača. Prigodnu plaketu uručio mu je Mate Bojčić, koji je odabran zbog doprinosa članskom forumu Udruge.

Ponosni smo što su naš projekt prepoznali i u tvrtki Tommy d.o.o. i na vlastitu inicijativu odlučili podržati navijače u nastavku projekta otkupa dionica. Broj obročnih otplatnih rata smanjen je tako s 20 na 18, čime će članovi Hajduka umjesto prvotnih više od 35 milijuna kuna platiti 31.855.500 kuna.

Dobra suradnja Našeg Hajduka i Tommyja nastavlja se tako i nakon kupoprodajnog ugovora kojim je 24,53 posto dionica kluba prešlo u vlasništvo navijača. U direktnim razgovorima s Udrugom iz ove tvrtke izraženo je oduševljenje projektom ‘Za sva vrimena!’, emotivnim scenama s ovotjednog prvog predstavljanja i posebno idejom uređenja tematskog parka na Poljudu posvećenog svim donatorima, kao krune cijelog projekta.

Zahvaljujemo gospodi Tomislavu i Zoranu Mamiću te njihovoj tvrtki Tommy u ime svih članova i navijača Hajduka, a svih podsjećamo i pozivamo da se što prije uključe jer odgovornost za uspjeh leži na svima nama!

I dalje svake godine moramo prikupiti nešto više od tri i pol milijuna kuna kako bi klub za sva vrimena bio u rukama onih koji su uvijek tu za njega. Naša je duga cesta ovom podrškom tvrtke Tommy postala nešto kraća ali nas čeka još dug put!

Svi smo odgovorni za uspjeh ovog projekta – svojim imenom i prezimenom!

Nema skrivanja, nema uzmaka!

Sad smo tu, danas, a za sva vrimena – Hajduk!

19,45Pašalić i igrači Hajduka potpisuju knjigu “Bili dres” u boji navijača

19,20Ante Erceg dobio je nagradu navijača članova za najboljeg igrača Hajduka. Nagradu mu je uručio Mate Bojčić.

Erceg se zahvalio na povjerenju navijača i kazao da mu je ova nagrada motiv, ali i cijeloj momčadi da budu bolji u idućoj sezoni.

U svom govoru pred punom Rivom, kapetan Nižić najvio bolji Hajduk u idućoj sezoni.

Nakon toga se krenulo na snimanje milenijske fotografije, poznati produkt fotografa Šime Strikomana. Fotografiranje je pratila prikladna koreografija s bakljadom.

19,11 – Riva se iza 19 sati oko pozornice i ispred Splitske banke lijepo popunila. Skupilo se već 500-tinjak ljudi, a tu je i prva momčad Hajduka. Oduševilo je to najviše djecu koja se fotografiraju s igračima.

Prva dobra vijest večeri za Hajduka bila je objava da je Tommy klubu otpisao dvije posljednje rate otplate. Udruga sada mora platiti 31 milijun kuna za otkup dionica.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/dalmacijadanas/videos/321230198298256/” bottom=”30″]

RANIJE OBJAVLJENO:

Danas početkom u 19:11 sati udruga Naš Hajduk će na Rivi predstaviti novu etapu projekta otkupa dionica “Ili jesmo ili nismo” pod sloganom “Za sva vrimena!”.

Osim što ćete se moći informirati o projektu te uključiti u njega udruga je pripremila i zanimljiv program u kojem se izdvaja milenijsko fotografiranje Šime Strikomana te velikim koncert Marijana Bana i Diktatora.

Pozivamo sve pripadnike Torcide da večeras od 20 sati za vrijeme trajanja predstavljanja akcije “Za sva vrimena” na splitskoj Rivi, svrate i do mula na Matejuški (ispod zastave), gdje će se odvijati jedan kulturno – umjetnički performans.

Važna napomena – “Svaka sličnost sa stvarnim događajem i osobama je slučajna” – objavljeno je na Facebook stranici splitske Torcide tijekom nedjelje.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/torcida.split.1950/posts/10155416233108377″ bottom=”30″]

Feštu na Rivi začinit će se i Mario Pašalić. Pašalić je i do sada aktivno sudjelovao u projektima udruge Naš Hajduk, a i ovog puta će svoju ljetnu stanku iskoristiti za sudjelovanje, druženje s navijačima te potpisivanje monografije Bili dres u boji.

Događaj ćemo pratiti uživo na našem portalu.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0