ZA SVA VRIMENA Tata Gordan donirao za otkup dionica odjednom 15.000 kn za sebe i sina Niku!

I otac i sin članovi su Hajduka još od 2014. godine

Nije neuobičajeno da se ljubav prema Hajduku prenosi s koljena na koljeno u obitelji. Tako je i Gordan Tešić svoju ljubav prema “bilima” prenio na sina Niku, a sad je odlučio i donirati 15 tisuća kuna u sklopu projekta “Za sva vrimena!”. S ovom donacijom Gordan želi da sinovo i njegovo ime ostane upisano u parku posvećenom donatorima i tako ostane uz voljeni klub za sva vremena.


I otac i sin članovi su Hajduka još od 2014. godine, a kako je sam Gordan kazao, na Poljudu je prvi put bio 1989. godine, na utakmici protiv Crvene Zvezde koju je splitski klub pobijedio s 2-1. Dobar odabir za prvi dolazak na stadion.

– Svašta sam prolazio kroz život, ali jedna konstanta je uvijek tu. Ljubav prema Hajduku, to se nikad nije mijenjalo, kaže Gordan, koji ističe kako mu ni sin nije puno drukčiji. Pa će tako reći da najviše na svijetu voli mater, potom Hajduk, a na trećem mjestu je tata Gordan.

Ljubav prema Hajduku ionako im nitko ne može uzeti, a sad će za sva vremena imati i nepobitni dokaz tog odnosa.

Iz Udruge ističu kako se u projekt bitno uključiti neovisno o iznosu donacije. Svaki navijač može već sa 27 kn mjesečno pomoći da Hajduk ostane u vlasništvu svojih navijača. Uključiti se može svaki radni dan od 08 do 20h u Odjelu za članstvo, kao i putem web stranice www.nashajduk.hr.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0