“ZA SVA VRIMENA” Naš Hajduk nagrađuje donatore trećim dresom s potpisima igrača!

Udruga Naš Hajduk je pripremila nagradnu igru za sve donatore koji se uključe u projekt zza otkup dionica Hajduka “Za sva vrimena”. Pogledajte uvjete:


Ukoliko već niste, idućih nekoliko dana idealno je za priključiti se ključnom projektu otkupa dionica – Za sva vrimena! Donatori ispunjavanjem jednostavnog obrasca, pristaju na mjesečne donacije za otkup dionica u rasponu od 27 do 150 kn mjesečno i odmah preuzimaju vrijedne zahvalnice, a donirati mogu i jednokratno, godišnje iznose, bez mjesečnih donacija.

Svi donatori sudjeluju u nagradnoj igri u kojoj će se dijeliti 5 crnih ‘navijačih’ dresova:
Odlučili smo nagraditi sve one koji će iskoristiti svoj dolazak na Poljud u idućim danima za uključiti se u ključnu etapu otkupa – Za sva vrimena! Najatraktivniji je paket donacija od 91 kn/mjesečno, ali svi se mogu uključiti barem s najmanjim paketom donacija – 27 kn/mjesečno. Za uspjeh projekta bitna je masovnost i sudjelovanje velikog broja navijača neovisno u iznosu donacija – Tomislav Mikulić, voditelj projekta otkupa dionica

Dres s potpisima igrača Hajduka mogu osvojiti svi koji su se do sada uključili u nastavak projekta otkupa dionica “Za sva vrimena!”, te svi oni koji se uključe do subote, 05. kolovoza u 20:00 sati.

Sva njihova imena naći će se u zajedno u “bubnju” iz kojega će biti izvučeno 5 sretnika .

Sudjelovati u projektu otkupa može se na vrlo jednostavne načine: posjetom Odjelu za članstvo svakim radnim danom od 08:00 -20:00 ili u samo par klikova na www.nashajduk.hr


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0