Za sva vrimena: Na premijeru projekta dolazi Ante Erceg, Ivan Kos i Krešimir Gojun

Na splitskom FESB-u sutra će se predstaviti ključna etapa nastavka otkupa dionica HNK Hajduk Split

Udruga Naš Hajduk u utorak na FESB-u u Splitu, Ruđera Boškovića 32, ograničenom broju članova predstavit će ključnu etapu nastavka otkupa dionica HNK Hajduk Split, a program započinje u 19.11 sati.


Uz članove Udruge ovaj će događaj uveličati i brojni uzvanici, među kojima svakako treba istaknuti predsjednika Hajduka Ivana Kosa, voditelja Hajdukove akademije Krešimira Gojuna, prvotimca kluba Antu Ercega, kao i bivše igrače Vlatka Đolongu, Igora Tudora i Stipu Pletikosu.

Zainteresirani će se moći odmah priključiti nastavku projekta čiji je slogan “Za sva vrimena!”

Okupljenim članovima tajnik Ivan Rilov i projekt menadžer otkupa Tomislav Mikulić predstavit će sve detalje nastavka akcije. Tako će svi oni koji će sudjelovati odmah moći dobiti i zahvalnice, među kojima kao izuzetno vrijednu zahvalu treba istaknuti knjigu – monografiju dresova Hajduka “Bili dres u boji”, predstavljenu prošli tjedan.

– Ponosni smo da smo dio ovog događaja, koji će biti dio jedne šire priče, dio novog nastavka projekta otkupa dionica, rekao je na predstavljanju monografije tajnik Udruge Ivan Rilov, najavljujući tako ono što će se sutra dogoditi na FESB-u. Cilj ovog dijela akcije “Ili jesmo ili nismo” je nastavak skupljanja sredstava kojima će se otplatiti 24,53 posto dionica Hajduka, koliko je trenutno u vlasništvu Udruge Naš Hajduk.

Pored samog pojašnjenja i detalja ovog nastavka akcije, Udruga Naš Hajduk pripremila je i zanimljiv program za sve koji će doći na FESB. Tako će se po prvi puta u javnosti moći vidjeti dijelovi operete “Kraljica lopte”, kojoj se bliži premijera. Pred okupljenima uživo će se izvesti prikladni dijelovi operete. Nakon samog događaja, predviđeno je druženje uz prigodan domjenak.


Prijaviti se možete još samo danas, slanjem imena i prezimena na mail zasvavrimena@nashajduk.hr odnosno SMS broj: +385 98 123 0007 ili porukom na Facebook stranici udruge Naš Hajduk. Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0