Večeras se na Poljudu održava koncertni spektakl “To je moja zemlja”. Podsjećamo, svoje najveće hitove na Poljudu će izvesti: Dražen Zečić, Prljavo kazalište (Mladen Bodalec), Dubrovački trubaduri (Luciano Lući Capurso), Meri Cetinić i klapa Lučica, Tony Cetinski, Novi Fosili (Rajko Dujmić), Mladen Grdović, Milo Hrnić, Matko Jelavić, Tereza Kesovija, Stijepo Gleđ Markos, Đani Maršan, Klapa Maslina, Zlatko Pejaković, Marko Perković Thompson, Krunoslav Kićo Slabinac, Miroslav Škoro, Ranko Boban i Jasna Zlokić.

Iako su organizatori to željeli sačuvati kao iznenađenje za publiku ipak od njih doznajemo da se već mjesecima do najsitnijih detalja razrađuje kako na najbolji način obilježiti 50 godina umjetničkog rada Miše Kovača. Još jednom pretreseni su svi podaci prodanih nosača zvuka od diskografskih kuća, broja rasprodanih dvorana i stadiona, emitiranja glazbe s radio postaja, festivalskih nagrada i još jednom su se svi uvjerili u neprikosnovenost brojki koje idu u korist Miše Kovača. Kako pjevač sam često kaže matematika je egzaktna znanost, pa će tako Mišo na Poljudu biti proglašen najpopularnijem pjevačem svih vremena na ovim prostorima.

Sami organizatori tvrde da će obilježiti ovaj veliki jubilej u čast Miše Kovača tako da svi na stadionu to pamte za cijeli život. Popularni pjevač trenutno se nalazi na zasluženom godišnjem odmoru pripremajući se za već najavljene koncertne spektakle, a organizatori će učinit sve da Mišo Kovač po četvrti put bude na Poljudu!

U njegovu čast branitelji su danas na tribini razvili 22-metarsku hrvatsku zastavu.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime