Šibenik je u 8. kolu HNL-a pred 4517 gledatelja na Poljudu savladao Hajduk s minimalnih 1:0 i popeo se na sedmo mjesto prvenstvene ljestvice.

Prvi je na stolicu Hajduk Digitala stigao trener Šibenika Krunoslav Rendulić.

“Moram čestitati momcima na pobjedi. Mi igramo puno bolje nego što pokazuju bodovi i samo stanje na ljestvici. Mi smo i danas došli napasti Hajduk od prve minute i uzeti tri boda”, rekao je Rendulić pa dodao:

“Razbijali smo visoko Hajdukovu igru, ali dodali smo tri igrača u obranu da nadbrojimo Hajduk kojem je Caktaš polušpica. Znali smo da ćemo se u nekom trenutku morati braniti i to smo uspjeli.”

Rendulić zadovoljan posuđenim hajdukovcem

Nahvalio je strijelca jedinog gola Sahitija, inače igrača Hajduka na posudbi u Šibeniku, javlja Index.“Sahiti ima kvalitetu, jedini njegov problem je kontinuitet, ali malo pomalo hvata konce. Odradi sve što treba, defenzivu pogotovo, jako smo zadovoljni s njim”, rekao je Rendulić pa dodao:

“Sad ćemo se malo proveseliti i onda kreće priprema za Dinamo. Jako me ljuti kad pročitam da nemamo što izgubiti, u svakoj utakmici su tri boda u igri. Tako ulazimo u svaku utakmicu, pa i protiv Dinama.”

Sahiti želi jednog dana tako igrati i u Hajduku

Poslije Rendulića stigao je i Emir Sahiti, strijelac jedinog gola na utakmici.

“Mi smo došli po tri boda, sretan sam što sam zabio gol. Bila je dobra akcija, lopta je došla do mene, a ja sam odradio svoje i zabio gol”, rekao je Sahiti pa dodao:

“Prije nego smo došli analizirali smo sve Hajdukove utakmice da budemo spremni. Polako se vraća u formu, nadam se da će tako jednog dana biti i u budućnosti.”

Atanasov razumije navijače

U studio je nakon igrača i trenera Šibenika stigao i veznjak Hajduka Jani Atanasov koji je na poluvremenu ušao za Hajduk.

“Nismo danas bili dobri ni odigrali ono što smo trebali. Znamo da su navijači ljutiti, svjesni smo što sada pričaju, ali pokušat ćemo se popraviti. Ja sam bio dobar u reprezentaciji, ali sada je to iza mene, potpuno sam posvećen Hajduku”, rekao je Atanasov.

Vukas nahvalio Šibenik

Posljednji je na stolicu stigao trener Hajduka koji je istaknuo svoje nezadovoljstvo porazom Hajduka i nahvalio Šibenik zbog dobre igre.

“Zaslužena pobjeda Šibenika, mi smo bili u lošem ritmu i nismo uspjeli odigrati kako treba. Kao da smo svi zajedno mislili da će to biti lako. Hajduk je morao pobjeđivati ovakve utakmice na Poljudu. Bili smo spori i inertni pa izgubili”, rekao je Vukas pa dodao:

“Ako smo u prijašnjih par utakmica bili na dobrom nivou, za ovu to ne možemo reći. Osim prilike iz prve minute ušli smo u ritam koji nam nije odgovarao, na sve smo kasnili, a Šibenik se povukao i dobro se branio. Na kraju nismo ni zaslužili više od ovoga.”

Trener Hajduka priznao da je ekipa bila nemoćna

Vukas je otvoreno prozvao igrače za pogrešan pristup utakmici, istaknuo je kako Hajduk nije igrao u dobrom ritmu.

“Sve smo probali, probali smo s razgovorom na poluvremenu, mijenjali smo i sustav i igrače, ali sve je bilo uzalud. Većina igrača nije bila u dobrom ritmu i to je bio problem”, rekao je Vukas pa dodao:

“Nismo dobro pratili što Šibenik radi, računali smo da Šibenik neće moći izdržati isti tempo u drugom poluvremenu. Mijenjali smo da dobijemo nešto u napadu, ali nismo uspjeli. Bilo je ovo nedovoljno za dobiti utakmicu.”

Standings provided by SofaScore LiveScore


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
1
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime