Vugdelija se vraća u ring: U petak boksa pred domaćom publikom

Boksački spektakl počinje u 21 sat, a ulaz je slobodan

Najpoznatiji boksač cetinske krajine vraća se u ring nakon gotovo godinu dana. Stjepan Vugdelija posljednji meč je imao u listopadu prošle godine protiv Ivana Šakića iz BiH na velikoj boksačkoj priredbi u Otoku, kraj Sinja. Dosadašnji profesionalni skor Vugdelije je 16 pobjeda, od čega 12 nokautom i  4 poraza. Stjepan se do 2012. godine bavio amaterskim boksom no tada prelazi u profesionalce. U amaterskom boksu je postigao mnogo uspjeha.


– Nakon gotovo godinu dana vraćam se u ring.zbog ozljede leđa izbijao sam iz ringa i ništa nije bitno kao moje zdravlje. U ovoj velikoj pauzi sam imao dosta vremena za razmišljanje. I radio sam dosta na strategiji i inteligenciji. Kao dokaz tome usputno sam završio i drugi fakultet ujedno i boksač koji se može pohvaliti s 5 diploma. Promijenio sam način i pristup treningu i razmišljanju i pristup ovoj plemenitoj vještini. Puno radimo na strateškom planu i treninge sam nekako ukomponirao sa svojom ozljedom tako da radim samo treninge koji me ne ometaju u daljnjem radu. Imao sam gomilu ponuda i to lijepih ponuda ali nisam htio riskirati zdravlje zbog novca a i ponos je najbitniji u cijeloj priči.
Cijeli život sam posvetio obitelji, poslu i vjeri u Boga. I smatram da ću dobiti jednog dana priliku i donijeti opet jedan od pojaseva doma. Moje samopouzdanje se vratilo uz moju obitelj koja je uvijek uz mene. I moga trenera Marka i suprugu njegovu Milijanu. Mislim da je ovo naj bolje rješenje za mene da odradim jedan po meni laganiji meč ujedno da testiram svoja leđa i stanje pa onda dalje u realizaciju plana. Par lakših mečeva, zatim ako bude sve ok napad na neku od jačih titula. Imam ambicija i zelje i volje kao nikada za treningom i željan sam pobjeda. Valja i onaj Gospodin odozgo računa na mene i ima velike planove i do sada me je uvijek štitio i čuvao na mom trnovitom i lijepom životnom putu. – kazao nam je Vugdelija.

Vugdelija se u ring vraća pred domaćom publikom u sinju. Naime, u petak, 28.07., na košarkaškom igralištu u Sinju, Vugdelija boksa protiv borca iz svoje posljednje borbe iz listopada prošle godine.

– A moj protivnik je Ivan Šakić, inače iz BiH. Već jednom smo boksali i on je inzistirao na revanšu. Veseli me ova borba pred mojoj publikom i još vise sto sam izbijao iz ringa. Ujedno će biti test za moje stanje i zdravlje. – zaključio je Vugdelija.

Boksački spektakl počinje u 21 sat, a ulaz je slobodan.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0