Grupa Colonia danas je objavila atraktivni spot za novi singl Bésame, a pjevačica Ivana Lovrić u njemu ponovno privlači pažnju svojim izgledom, ali i vokalnim sposobnostima. Ekipa je provela tjedan dana u Španjolskoj, gdje je spot sniman na nekoliko prekrasnih lokacija.

– Beskrajno sam ponosna na cijelu ekipu koja je sudjelovala u ovom ludom projektu. Odlučili smo skoknuti do Barcelone i pružiti vam nešto novo i drugačije, nadam se da ćete uživati.”, objavila je pjevačica grupe Colonia na svom Instagram profilu.

Koja stvar, hit ljeta!

Kakav glas imaš djevojko”

Čuo na Deezeru, ovo je odlična pjesma! Spoj modernih pravaca, latina i po nešto od stare Colonie. Također, volim Ivanin glas kada pjeva niže tonove, što se u ovoj pjesmi baš čuje. Bravo!”

prve su reakcije obožavatelja na spot koji je danas u podne objavljen na YouTubeu.

“Bésame”, novi singl grupe Colonia s kojim će uskoro nastupiti u Vodicama na CMC festivalu, zarazni je ljetni hit s pamtljivim stihovima iza kojih ovog puta stoji Valerija Đurđević, dok je za glazbu i aranžman, kao i za produkciju zaslužan Boris Đurđević.

– “Bésame” je moderna fuzija EDM-a, latino prizvuka i reggeatona. Jedna od produkcijskih najzahtjevnijih pjesama koje sam napravio u zadnjih 15ak godina.”, rekao je autor i producent Boris Đurđević.

Videospot, koji je sniman na atraktivnim lokacijama gradova Sitges i Barcelona, režirao je Dario Radusin, a u spotu se uz Ivanu i Borisa pojavljuje već dobro poznat koreograf i plesač Neven Ivić te Instagram influencerice iz Španjolske i Švedske. Ljetni styling osmislila je Barbara Repe i tako zaokružila novu ljetnu glazbenu priču za singl s kojim grupa Colonia planira pohod na regionalne top liste.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime