Vrijednu opremu dobit će pomorske škole u Splitu, Šibeniku, Dubrovniku…

Ukupna vrijednost ugovora iznosi gotovo 3 milijuna kuna


Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković potpisat će u ponedjeljak, 17. rujna, sa ravnateljima srednjih pomorskih škola, ugovore kojima će se školama koje provode strukovne programe u sektoru pomorstva dodijeliti bespovratna sredstva za nabavku školske opreme. Ukupna vrijednost ugovora iznosi gotovo 3 milijuna kuna.

Ugovore ukupno vrijedne gotovo 3 milijuna kuna potpisat će ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković sa ravnateljima slijedećih škola koje provode strukovne programe u sektoru pomorstva:
– Pomorska škola Bakar
– Srednja škola Ambroza Haračića, Mali Lošinj
– Pomorska škola Zadar
– Prometno-tehnička škola Šibenik
– Tehnička škola Šibenik
– Pomorska škola Split
– Srednja škola Petra Šegedina
– Pomorsko-tehnička škola Dubrovnik

Riječ je o sredstvima koja su dodijeljena temeljem javnog poziva Ministarstva upućenog srednjim školama za dodjelu bespovratnih sredstava, a čime se doprinosi i ostvarenju ciljeva Strategije pomorskog razvitka i integralne pomorske politike RH za razdoblje do 2020. godine.

Naime, riječ je o jednoj od mjera kojima Ministarstvo osigurava odgovarajuće materijalne uvjete u pomorskim školama te radi na promociji, jačanju kompetencija i podizanju kvalitete obrazovanja učenika u srednjim pomorskim školama.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime