Vrgorac: Uskoro rekonstrucija restorana u sklopu rodne kuće Tina Ujevića

"Stavljanje u funkciju ovog restorana koji se nalazi u centru grada i u sklopu rodne kuće Tina Ujevića bio bi snažan impuls za daljini razvoju ruralnog turizma"

Vrgoračka ugostiteljska ponuda uskoro će biti bogatija za jedan zaista poseban objekt. Naime, Grad kupio je bivši restoran “Tin” koji se smjestio na terasi uz kulu u kojoj se rodio naš slavni pjesnik Tin Ujević.


Novosti oko ovog projekta otkrio je gradonačelnik Vrgorca Ante Pranić.

– Nakon što smo prošle godine iz stečajnog postupka otkupili bivši restoran “Tin” koji se nalazi u sastavu rodne kuće Tina Ujevića, ove godine užurbano rješavamo potrebnu dokumentaciju i dozvole za rekonstrukciju nakon čega planiramo uz suglasnost Gradskog vijeća raspisati javni natječaj za dugogodišnji zakup. Prostor restorana sa svim aneksima i dogradnjama je legaliziran – otkrio je Pranić dodajući da se projekt užurbano se projektira.

– Stavljanje u funkciju ovog restorana koji se nalazi u centru grada i u sklopu rodne kuće Tina Ujevića bio bi dodatni gastronomski i ugostiteljski sadržaj našeg kraja i snažan impuls za daljini razvoju ruralnog turizma – zaključio je Pranić.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime