VODIMO VAS U KAZALIŠTE “Gola u kavezu” u hvarskoj Venerandi

Za sve naše čitatelje željne smijeha i zabave, pripremili smo dvije ulaznice za predstavu "Gola u kavezu"

U sklopu manifestacije “Teatar na škoju” koja će se održati na jednoj od najljepših ljetnih pozornica na Mediteranu, Venerandi u Hvaru, tvrtka Amadeus d.o.o.dovodi dvije kazališne predstave.


U petak 26.svibnja u 21 sat izvest će se predstava teatra Moruzgve “Gola u kavezu” u kojoj igraju poznate hrvatske glumice, Ecija Ojdanić, Ana Begić i Barbara Nola.

“Gola u kavezu” je komedija u kojoj tri odane prijateljice različitih karaktera i sudbina otvaraju pitanja majčinstva, braka, preljuba, karijere i trajnosti ljubavnih veza, svojevrstan je “Seks i grad” na hrvatski način.

U subotu, 27.svibnja u 21 sat splitski GKM izvesti će svoj hit cabaret “Splićanke” u kojem igraju Lidija Florijan, Nada Kovačević, Mia Vladović, Aneta Matulić i Ana Gruica.

Cabaret “Splićanke” je omnibus od pet ispovjednih priča u maniri stand up komedije s pratećom pjesmom i glamuroznom plesnom točkom u koreografiji svjetski poznatog Lea Mujića. Predstava satirizira i ironizira mane današnjeg Splita i Dalmacije u kojima će se mnogi prepoznati.

Za sve naše čitatelje željne smijeha i zabave, pripremili smo dvije ulaznice za predstavu “Gola u kavezu”. Sve što trebate napraviti je poslati nam email na info@dalmacijadanas.hr ili poruku na Facebooku s razlogom zašto želite otići baš na ovu predstavu. Najmaštovitiji odgovor nagrađujemo ulaznicama.


Informacije i rezervacije možete dobiti na broj 091 528 4304 ili na Facebook stranici Amadeus events. Ulaznice se mogu kupiti u uredu turističke zajednice grada Hvara.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0