Vlasnik restorana u kojem su bili zaraženi tenisači: “Radimo normalno, nismo u samoizolaciji i nismo se testirali”

Otkrio je i da ne vjeruje da je koronavirus ozbiljna bolest

Restoran i hotel Niko u kojemu su gostovali koronavirusom zaraženi tenisači Ćorić i Dimitrov i dalje radi, a vlasnik i osoblje još uvijek nisu testirani niti su u samoizolaciji, informacija je ovo koju je za ZADAR News potvrdio vlasnik restorana i hotela Erik Pavin.


Pavin nije u samoizolaciji i vjeruje da koronavirus nije opasna bolest. Da je, kaže, u Hrvatskoj bi umrlo tri milijuna ljudi.

Na upit radi li i dalje restoran, kao i hotel u kojemu su gostovali zaraženi tenisači, Pavin odgovara kako restoran i dalje radi, međutim, nitko od osoblja, pa ni on koji je bio u direktnom kontaktu sa zaraženima – nisu u samoizolaciji i nisu se testirali.

– Ja ne vjerujem da je ta bolest toliko opasna, nije to neka teška bolest, da je, umrlo bi pet milijardi ljudi. Da je tako, umrlo bi puno ljudi. Po meni to nije ništa strašno kao bolest jer da je tako, dosad bi u Hrvatskoj umrlo najmanje tri milijuna ljudi – kazao je Pavin.

Nitko od osoblja Nike nije u samoizolaciji, nisu testirani i rade i dalje

Nakon toga novinari Zadar Newsa su otkrili da nitko od osoblja restorana nije u samoizolaciji niti je dosad bilo tko od osoblja podvrgnut testiranju.

– Nas nitko nije kontaktirao i nismo se testirali niti smo u samoizolaciji, ako nas budu kontaktirali vidjet ćemo što dalje, ako budemo trebali testirat ćemo se. Tenisači su spavali i u hotelu Jadera, jeli su u restoranima Bruschetta, Kornat, Foša i ostalima. Treba sve to dobro vidjeti, ako bude potrebno i mi ćemo zatvoriti – kaže Pavin za ZADAR News.


Načelnik Županijskog centra Civilne zaštite Šime Vicković je potvrdio kako još nitko iz hotela i restorana Niko nije kontaktiran.

– Vrlo brzo će netko iz epidemiološke službe kontaktirati ljude, radit će se i popisi kontakata i odrediti mjere. Ono što Niko treba napraviti je dezinficirati prostor, a način na koji će dalje raditi dogovorit će s epidemiologom – kazao je za ZADAR News Vicković.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime