Vlada: Premijer Plenković nije bio u kontaktu sa zaraženim tenisačem Grigorom Dimitrovim

Stožer Civilne zaštite Zadarske županije zamolio je sve one koji su bili s tenisačem u bliskom kontaktu duljem od 10 minuta da odu u samoizolaciju na 14 dana i jave se nadležnom epidemiologu u mjestu gdje borave

Iz Vlade su za N1 odgovorili je li premijer Andrej Plenković tijekom posjete Zadru i Adria Touru bio u kontaktu s bugarskim tenisačem Grigorom Dimitrovim, koji je pozitivan na koronavirus, javlja N1.


Premijer Andrej Plenković posjetio je u subotu humanitarni teniski turnir u sklopu Adria Toura u Zadru.

S obzirom da su se premijer našao u društvu organizatora i aktera turnira postavilo se pitanje je li premijer bio u kontaktu s bugarskim tenisačem Grigorom Dimitrovim koji je sudjelovao na turniru i boravio u Zadru.

Na upit ekipe s N1 odgovorio je glasnogovornik Vlade RH: ‘Premijer Plenković nije bio u kontaktu s tenisačem Grigorom Dimitrovim, koji je napustio Hrvatsku prije nego je premijer došao na Adria Tour u Zadru.’

Stožer Civilne zaštite Zadarske županije zamolio je sve one koji su bili s tenisačem u bliskom kontaktu duljem od 10 minuta da odu u samoizolaciju na 14 dana i jave se nadležnom epidemiologu u mjestu gdje borave, odnosno svom liječniku opće prakse.

Stanovnici Zadarske županije koji sumnjaju na zarazu, odnosno koji su s tenisačem bili u bliskom kontaktu neka se jave dežurnom epidemiologu na broj 098332765 i svom liječniku. Zavod za javno zdravstvo Zadarske županije od ponedjeljka će uvesti dodatnu telefonsku liniju i dodatne dežurne timove.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime