Više od 600 vatrogasaca, uz pomoć strojeva, pomaže na potresom razušenom području

Na terenu vatrogasci iz više županijskih vatrogasnih zajednica, Zadra, Splita, Šibenika...


U Sisačko-moslavačkoj županiji na terenu je više od 600 vatrogasaca koji uklanjanju dimnjake, saniranju krovišta i osiguravaju ruševine, uz pomoć strojeva državnih i privatnih tvrtki.


“Jučer je 613 vatrogasaca sa 141 vatrogasnim vozilom nastavilo angažman na sanaciji posljedica potresa, uklanjanju dimnjaka, saniranju krovišta i osiguranju ruševina”, priopćila je u srijedu Hrvatska vatrogasna zajednica.

“Dislocirane snage iz drugih županija bile su raspoređene na području Siska, Petrinje i Gline te općine Majur kod Hrvatske Kostajnice”,  izvijestili su i istaknuli da su na terenu vatrogasci iz više županijskih vatrogasnih zajednica, Zadra, Splita, Šibenika, a veliku im pomoć pružaju strojevi državnih i privatnih tvrtki.

U Zagrebu 88 vatrogasnih intervencija

Vatrogasci zagrebačke Javne vatrogasne postrojbe i dobrovoljnih vatrogasnih društava jučer su imali 88 tehničkih intervencija uklanjanja dimnjaka, sanacije krovišta, uklanjanja  oštećenih crjepova i fasada te izvida vezanih za procjenu stanja objekata.

Na navedenim tehničkim intervencijama ukupno  je sudjelovalo 470 vatrogasaca sa 172 vatrogasna vozila.

U Zagrebačkoj županiji vatrogasci su imali 45 tehničkih intervencija na kojima je ukupno sudjelovalo 147 vatrogasac sa 57 vatrogasnih vozila, dok su u karlovačkoj županiji zabilježili su 11 tehničkih intervencija, izvijestili su iz Hrvatske vatrogasne zajednice.

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime