Virtualni info caffe: Europske snage solidarnosti

LGBT centar Split predstavit će još jedan projekt, usmjeren na organizaciju programa Centra - okupljanje, upoznavanje i druženje

U utorak, 16. ožujka, u 19 sati na Facebook stranici Info zone održat će se Virtualni info caffe s temom – Europske snage solidarnosti. Prilika je to za poslušati konkretna iskustva te informirati se o programu u sklopu kojeg mladi mogu volontirati u europskim zemljama ili provoditi projekte kroz koje također imaju priliku učiti i doprinositi društvu.


Ovo virtualno druženje Info zona organizira kao jedan od multiplikatora Eurodesk mreže u Hrvatskoj. Gosti će predstaviti dva konkretna projekta solidarnosti, a svoja iskustva iznijet će i dvije Makedonke koje trenutno u Splitu volontiraju u sklopu Europskih snaga solidarnosti (ESS).

Sofija Stojmenović i Ivana Panovska volontiraju u Udruzi za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce na projektu Solidarity for Green Dalmatia 2020, a u istoj udruzi u sklopu ESS-a provodi se i projekt usmjeren na problematiku onečišćenja okoliša, važnosti solidarnosti i održivog razvoja te na alternativne načine življenja u skladu s prirodom. LGBT centar Split predstavit će još jedan projekt, usmjeren na organizaciju programa Centra – okupljanje, upoznavanje i druženje.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime