Mlada glazbenica i učiteljica u solinskoj Osnovnoj školi Vjekoslava Paraća Sanja Štrk danas je na svom Facebook profilu podijelila najnoviji glazbeni uradak, koji je postao viralan. Štrk je, naime, obradila hit Mie Dimšić “Život nije siv”, tako što je pjesmi dodala svoj tekst, posvećen aktualnoj karanteni zbog korona virusa.

U manje od 24 sata video je pogledan više od 16 tisuća puta. “U pidžami svijet ću spasit, koronu svu ugasit, ruke prati ako treba sto puta na dan, sve u maskama i spreju za dezinfekciju, naučit ćemo novu lekciju”, zapjevala je Štrk.

Štrk je inače jedan od glavnih vokala solinskog vokalno instrumentalnog sastava Papa band. Često nastupa i samostalno, a osvojila je i nekoliko nagrada na raznim glazbenim festivalima.1 KOMENTAR

  1. KAKVA JE TO PJESMA KOJA NUDI BILOKAKVU PERSPEKTIVU ILI NADU U SUTRA NEKI NOVI DAN.NAŠA VLADAJUĆA MEDICINA ,OVAKA KAPITALISTIČKO-KATOLIČKO-PRIVATNA,NARAVNO I INTERESNA,NE NUDI NIKOME NIŠTA OHRBARUJUĆE OSIM IZOLACIJE, A ONA JE ,PREVEDENO NA SUŠTINSKI JEZIK, PORUKA GRAĐANIMA DA SE IZOLIRAJU,DA NE KONTAKTIRAJU MEĐUSOBNO, JER SAMO TAKO MOGU OSIGURATI SVOJU VLASTITU SMRT ,U SVOM VLASTITOM AMBIUJENTU, NA SVOJIM VLASTITIM NOGAMA ,I NAJPRAVEDNIJU SMRTI. ETO TO JE MEDICINA ,ONA KAPITALISTIČKO-KATOLIČKO-PRIVATNO-INTERSENA KOJA OSIGURAVA I PROFIT BEZ OBZIRA NA VRIJEME KOJE NAS OKRUŽUJE. TO JE TUĐMANOVA REINKARNIRANA STEPINČEVSKA BOŽJA DRŽAVAKOJU SU IZOJEVALI TUĐAMNOVI RUŠITELJI SOCIJALIZMA .

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime