Veselje u obitelji nekadašnjih kandidata showa “Ljubav je na selu”: Rodio se maleni Vito

Nekadašnja kandidatkinja popularnog showa ispričala nam je da je porođaj dobro prošao, ali i kako jedva čeka da kćer Viktorija upozna brata. Vjeruje se da će se odlično slagati


Valentina Kordić Tijan (28) i Vatroslav Tijan (42) upoznali su se u showu ‘Ljubav je na selu’. Kliknuli su, shvatili da se vole te se vjenčali i osnovali obitelj. Roditelji su djevojčice Viktorije, koja će u veljači napuniti dvije godine, a danas su dobili pojačanje u obitelji – sina, kojem su dali ime Vito, piše 24 sata.


U pulskoj bolnici se negdje oko 18 sati rodio dječak, a ponosna mama Valentina kaže da je porođaj prošao super i da se dobro osjeća. Sve muke zaboravila je, kaže, čim je sina primila u ruke. Ima 3760 grama, a Valentina govori kako je osjećaj neopisiv i zbog još jednog podatka.

– Rodila sam baš na suprugov rođendan. Sad će moći slaviti zajedno. Jako smo sretni i ponosni – rekla je za 24sata Kordić Tijan pa dodala:

– Mislili smo da možda ipak neće doći danas, ali on je baš sretan što je došao na isti dan kad je i on rođen.

Obitelj je isprva živjela u Ražancu, odakle je Vatroslav rodom, a onda su se preselili bliže gradu Zadru u rujnu. Ipak, odlučili su se opet preseliti i našli divnu kuću u Istri. Razmišljali su hoće li se preseliti prije nego Valentina rodi drugo dijete ili ne i odlučili ipak otići u Pulu prije Božića, s obzirom na to da su smatrali da će im biti lakše prije nego dođe prinova.

Sada uživaju u Puli i jedva čekaju da Viktorija upozna brata. 

View this post on Instagram

 A post shared by Valentina Kordić Tijan (@drama_queen_mom92)

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
4
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime