VELIKO PRIZNANJE: Fani Stipković u prestižnoj organizaciji

Fani Stipković, kao jedina žena u povijesti, članica je izvršnog odbora IFFHS-a, Međunarodne federacije za nogometnu povijest i statistiku

Foto: IFFHS

Novinarka i televizijska voditeljica, Fani Stipković, sljedeće godine obilježava desetu godišnjicu preseljenja u Madrid, grad koji ju je ispunio i oduševio toliko da je u njemu pronašla svoj drugi dom. Svih tih godina, kao i onih ranijih, u potpunosti je posvećena sportu, koji joj je postao svakodnevna rutina.


S obzirom kako je i sama jednom istaknula – ”uspjeh dolazi od definirane rutine koja funkcionira”, ne čudi da je svoj hobi pretvorila u posao. Sport je spojila sa svojom novinarskom karijerom, koju ni na trenutak nije zapustila, što ju je prije nekoliko godina dovelo čak do IFFHS-a, Međunarodne federacije za nogometnu povijest i statistiku, osnovane 1984. godine nakon FIFINOG blagoslova, u kojem je prije dvije godine postala članica izvršnog odbora i to kao jedina žena u povijesti.

IFFHS je početkom ove godine objavio rezultate za najbolje nogometaše, nogometašice, trenere ai klubove proteklih desetljeća,  a upravo će Fani, kao članica izvršnog odbora i voditeljica za odnose s javnošću IFFHS-a, biti odgovorna za uručenje nagrada, koje će se ove godine zbog COVID-19 obaviti dijelom virtualno, dijelom u klubovima. Osim toga, Fani je dobila ulogu voditeljice tjednih vijesti IFFHS-a.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0


Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime