Veliko srce splitskih studenata: Humanitarnim turnirom priskaču u pomoć oboljeloj djevojci iz Vrgorca

Ove godine sav prihod ide djevojci iz Vrgorca imenom Pauli Šimunović koja nažalost boluje od teške bolesti tumora na mozgu te joj je potrebna financijska pomoć

Tradicionalni humanitarni turnir “Regija” već se godinama održava na Spinutu. U ovom događaju sudjeluju svi studenti stanari studentskih domova koji uz sportski i zabavni dio svake godine pokažu svoje humano srce. Ove godine sav prihod ide djevojci iz Vrgorca, Pauli Šimunović, koja boluje od teške bolesti tumora na mozgu te joj je potrebna financijska pomoć. Turnir se održava ovog četvrtka na terenu Bili As na Spinutu s početkom u 12 sati.


Igra se u sustavu 4+1, futsal pravila. Maksimalan broj igrača po ekipi je 10. Po ekipi je dozvoljeno 2 igrača koja nisu stanari domova u Splitu. Kotizacija je 200 kn po ekipi. Cijeli je turnir humanitarnog karaktera. Navečer vas očekuje domski party ispred doma te naravno studentske cijene pića.

Pobjednike turnira očekuju prigodne nagrade. Očekujemo vas u što većem broju, pokažimo još jednom veliko srce.

– Svi znamo koliko je studentsko srce humano. Tako se već godinama organiziraju razna humanitarna događanja na Spinutu gdje stanuju studenti velikog srca. Posebno sam sretan jer sam već godinama sudjelujem na tim događanjima. Veliko hvala i svim bivšim stanarima koji su sve ovo prijašnjih godina poticali te koji nama dali poticaj za nastavak rada na ovakvim humanim akcijama. Od srca hvala i Unisportu te Sveučilištu u Splitu koji su podržali ovaj događaj i naravno svima ostalima koji će to i napraviti. I na kraju vas sve srdačno pozivamo, organizatori događaja, da nam uveličate ovaj događaj s kojim ćemo opet pokazati da imamo veliko srce – rekao nam je Ivan Bezmalinović, student treće godine na kineziologiji, stanar studentskog doma Bruno Bušić i jedan od organizatora događaja.

Ekipe možete prijaviti na broj 098 196 2415 ili na 099 501 2855 

ROJ RAČUNA ZA POSEBNE NAMJENE Paula Šimunović - Zagrebačka banka br.racuna:3510142448
OIB: 81258745391
IBAN: HR2323600003510142448

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0